Witam, zamawiałem 16.03 dwie naklejki do 156 ale nie dostałem info do przelewu, zamówienie się rozrosło i proszę o przysłanie czterech sztuk no i info z danymi do przelewu.
Pozdrawiam
Printable View
Witam, zamawiałem 16.03 dwie naklejki do 156 ale nie dostałem info do przelewu, zamówienie się rozrosło i proszę o przysłanie czterech sztuk no i info z danymi do przelewu.
Pozdrawiam
siemka, jutro dzionek wolny, a więc wszystkim odpowiem na PW, dzisiaj lecę wody ognistej się napić po ciężkim tygodniu!
Witam
Poproszę dwie sztuki.
Info do przelewu na PW
Witam. Poprosiłbym 2 sztuki. Numer konta do przelewu proszę na PW. Pozdrawiam :)
Ja poproszę 1 szt. na przód do 159
Liga dotarły, dziękuję za gratisy, śmiało można polecić!
Witam ponownie do mnie już naklejeczki zostaly wyslane ?:) troszke juz czekam pozdrawiam
witam ja poprosze o 2 naklejeczki - skrzynke masz zapelniona
Witam. Po tylu pozytywnych komentarzach ja również się skuszę.
Poproszę o DWIE naklejki (na klapę i maskę) do 147.
Dane do przelewu poproszę na priv.
Czekam i pozdrawiam.
Potrzebuję logo przednie do 159 i 156 po lifcie. Nakleja się je na oryginalne logo, czy trzeba stare najpierw usunąć?
Chciałem wysłać zamówienie ma priv, ale masz zawaloną skrzynkę. Czekam na info.
Ja także poproszę dwie sztuki - informacje o formie płatności na PW proszę ;-)
jeśli jest opcja to również jestem chętny na dwie sztuki, proszę o info :]
Jeżeli jest jeszcze możliwość to poproszę informacje na PW :)
Byłbym chętny na dwie sztuki do AR 156 , proszę o dane do przelewu na PW
Pozdro.
Właśnie na PW złożyłem zamówienie na 2 sztuki do AR 156 proszę o odzew;)
bylbym zainteresowany 2 naklejkami do AR145 JTD (2000 rok) zamawial juz ktos?? bo nie wiem jaka bedzie srednica. i prosze dane do przelewu
poprosze dwie sztuki do gtv '96 i dane do przelewu na prv. pozdrawiam
Również chciałbym zamówić dwie sztuki do AR 156, przelewu dokonam jak tylko otrzymam dane :)
Witam do mnie dalej nie doszło .Prosze sprawdzic czy Pan wyslal bo mowil ze z 2 tygodnie temu ale dalej nie ma paczki...
16.03 - napisałem posta w tym wątku, z prośbą o kontakt
27.03 - dostałem PW z danymi i tego samego dnia wysłałem pieniążki
04.04 - naklejki zostały wysłane
06.04 - naklejki dojechały do mnie :)
Tak więc suma summarum czas realizacji 3 tygodnie. Ale warto czekać bo i naklejki i gratisy miodne. Czekają teraz na ładną pogodę i trochę wolnego czasu. Dziękuję użytkownikowi wiertlo a dla tych którzy zamawiają - uzbroicie się w cierpliwość, bo warto czekać.
Witam,
ja poproszę 2 szt. zwykłe (przód + tył 156) i 4szt. na felgi. Dane do przelewu wyślij proszę na PW.
pozdr,
Michał
Poproszę o 3 szt. dla AR159 (2x przód + 1x tył). Dane do przelewu poproszę na PW.
Witam.
Też jestem zainteresowany.AR 156 2szt.Dane do przelewu proszę na PW
Witam kolegę , poproszę o 2 szt, tradycyjna wersja , z tym że te troszkę większe, do GT. Ktoś wcześniej podał rozmiar-74,8 mm, ale nie wiem czy to poprawny rozm.Myśle że masz rozmiary wszystkich Alf w małym paluszku i nie będzie problemu :).Czekam na dane do przelewu, dzieki i pozdrawiam
Witam Chciałbym zamówić 1szt czarno srebrna na maske prosze o dane do przelewu na PW
wyslalem ci kolego priva, odezwij sie bo jeszcze bym domowil do tego cos
Witam, chciałbym zamówić jedną sztukę na maskę do alfy 145(chyba ten sam wymiar co 156) dane do przelewu prosze na priva
Witam
Poprosze 2 sztuki zwykłe (przód + tyl) do 156. Dane do przelewu prosze na PW.
juz sa:):) wielki dzieki wiertlo, naklejki pieknie sie prezentuja. gratiski tez sa boskie!!!
Dzięki wiertlo za lepy i gratisy :)
Dodam, że pierwszy raz zamawiałem naklejki z logo ok. 2 lata temu i do tej pory jak nowe, tzn. nowa bo z klapy mi wyrwali :mad: Więc polecam z czystym sumieniem, lepsze jak oryginał, bo się nie ściera.
dziękóweczka za nakleje, wszystko cacy, gratisy sie również przydadzą :D
Ja poproszę dwie (tył i przód) do AR 156 sedan. Dane zapodaj na priv.
Poprosze po 2 sztuki do 155 i 159
Witam !
Skoro wszyscy tak zachwalają to i ja poproszę 2 szt./do 166/.
Dane co do przelewu podeślij na priv.
Pozdr.Marek
a do 156 po fl na maske bedzie pasowac?
Witam,
ja potrzebuje kompletu do 166, standardowy kolor.
pzdr
dostałes moją wiadomosc z zamowieniem sprzed kilku dni?
tez poproszę komplet do 166. wyslij dane an priw to dam dane do wysylki
witam
poproszę o dwie naklejki do 166, dane na pw