Samochod mokry wiec wosk z polerka odpada:-(
Printable View
Samochod mokry wiec wosk z polerka odpada:-(
Obiad podany czas zdjecia wstawiac ;)
Załącznik 40301
Załącznik 40302
Załącznik 40303
Załącznik 40304
Załącznik 40305
Załącznik 40306
Załącznik 40307
Załącznik 40308
Dodalem rowniez foty w dziale zloty, imprezy zeby wszyscy sie dowiedzieli ze my tutaj tez dajemy rade, takze jak mozecie to tez tam cos dodajcie :):):)
wow fotki niezłe....szkoda że aparatu zapomniałem tez bym popstrykał :( ale dzięki za wrzutkę...... :)
tu tez sa jak cos ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...spocik_ie.html
Artur musimy zaplacic za tola (2 x po 3 euro)
https://csc.eflow.ie/myaccount/payUTT.aspx
hej hej.!!
nie no fajoskie zdjecia!
my juz dojechalismy, rozpalone w kominku wiec czas na relaks !!
nastepny raz - luty!!!
:):):):)
Ja też dotarłem z małą przygodą po drodze jakieś 12mil przed domem ciemno jak w dupie jade sobie 120km/h cos mi wyskoczyło na droge wpadłem w poślizg kontra w prawo w lewo siwy dym prawie utrzymalem ją na drodze obróciło mnie o 180' wpadłem tyłem na pobocze auto całe ja też troche trawy i błota na felach nic więcej. Dzięki panowie za miło spędzone popołudnie oby więcej takich:) Ide umyć Audi troche.
---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:00 ----------
Co za dane mam tu wpisać bo pierwszy raz stykam się z tym?
dobrze ze nic sie nie stalo :) nastepnym razem zapraszamy do Dublina ;) no i zlot w lutym :) gdzie mozna znalezc cos wiecej na jego temat?
Mozna sie pobawic tym zdjeciem ( wrzucam w troche lepszej jakosci ;)
Załącznik 40376
pobawie sie nad nim i moze gdzies wrzuce znaczek irlandii i alfy ;)
sprzedawaj to audi! :P kupuj alfe ! ;)
chyba mi zlego maila dales ;)
Ok poszlo;-)
Jutro odkopie pierwszych urzytkownikow ktorzy pisali na forum i odezwe sie do nich jeszcze raz... na przyszlosc warto obudzic wszystkich ;-)
no to kolega Jony miał niezłą przygodę..... dobrze że nic Ci się nie stało.... tez kiedys miałem podobne zdarzenie ale .... jechałem alfą :) obyło sie na strachu :) spocik jak najbardziej udany oby więcej takich imprez.....tylko żeby mniej wiało ;P
Dostałem,ale chodziło mi o to fotke gdzie MY Alfaholicy stoimy przed autami podeślij mi ją jeszcze jeśli możesz
---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
Rano jak jechałem droge przebiegł mi u mnie na osiedlu czarny kot nie wierzeie w zabonym ony,ale coś w tym chyba jest.
nom trzeba uważać zwłaszcza wieczorem i w nocy, nigdy nie wiadomo co nam wyskoczy pod koła....
Dzięki że do nas dojechałeś... było fajnie :)
i Ogólne dzięki dla wszystkich którzy się zjawili!!!!
Ot taka mała integracja :)
jony88 kolego dobrze ze wszystko spoko!!!
moje ostatnie takie zdazenie- patrz avatar!!
kasacja 2.5 v6!!!:(:(
Wyslalem 4 zdjecia w tym to jedno. wysylam jeszcze raz ;-)
wiecej info o spotkaniu 4-5 luty (nie 6:))
http://www.alfaowner.com/Forum/repub...eb-2012-a.html
wow możw byc fajnie....
---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:10 ----------
Artur Fotki wyszły fajnie ale mówiłeś coś o aparacie....jaki posiadasz???
Ok dzieki ;-) my na 99proc. bedziemy
zapomnialem zabrac aparat...skapnalem sie w drodze...statyw byl w bagazniku a aparat ladowal sie w domu... mam lustrzanke olympus e530 z wymiennymi obiektywami;-) jeszcze porobimy fotki ;-)
wow, ja napisałem do Mikołaja o Nikona D 5100 ... ciekawe czy mi przyniesie ...:D
no to nastepnym razem porobimy razem jakies zdjecia ;) moze obrobie je pozniej w pracy :)
kto jeszcze pisze sie na zlot w lutym?
Czester jaki masz nick na alfaowner? :P
Ja bym się pisał ale nie chce mówić że na 100 % a potem tłumaczyć że mnie nie będzie bo coś tam.... :P
Na dzień dzisiejszy jestem chętny i zmotywowany na 100% :)
dam Ci wosk koloryzujacy do auta jak sie spotkamy ;) mialem wczesniej podobny kolor ;)
heh z góry dzięki.... pomyślę czym mógłbym się odwdzięczyć za to.... :)
hehe nie trzeba ;) lezy u mnie i nie uzywam tego :)
Wstępnie i ja się pisze:)
aha... hehe ;) dosyc slabo chodzi mi ich forum :/
pawel o jakim promie mowiles ze sa nizsze ceny?
Fotki z miejsca gdzie sypnołem się Audi.
Załącznik 40573Załącznik 40574Załącznik 40575Załącznik 40576Załącznik 40577
Jako ze dzisiaj luzniejszy dzionek miale i ze foli dosyc sporo zostalo to postanowilem okleic koleczka zimowe ktore mam na stojaczku w ogrodzie.
Oto efekt:
Załącznik 40588
no Jony, kawalek prostego asfaltu- pewni miales ze 150??:P
dobrze ze wszystko spoko!!:o
pablo fajnie wyglada ta folia, ciekawe jak z uzytkowaniem!!?
(biala alfa, biale felgi??:confused::confused:)
Barwy narodowe :D fajnie wygladaja :) chociaz powinienem napisac " a Ty znowu z ta folia?" ;) :P hehe moze sam skoluje taka folie... tylko np srebrna... albo chromowana...
[QUOTE=czester085;721190]no Jony, kawalek prostego asfaltu- pewni miales ze 150??:P
tylko 130