nie grozi to żadnym mandatem ani nic ?? :P
nie grozi to żadnym mandatem ani nic ?? :P
a właśnie w czwartek się można dogadać jeszcze :)
dajcie znać kto w czwartek wpada, może podjade :)
Hans, Vickyss, (ja po 22 :))
ja chyba tez :)
kiedy odbywa się blokada w Gliwicach ??
Pablo w sobote 28 Stycznia :D Zapraszam wszytsklch w czawrtek nie bedzie Pfourul-a takze na luzie wpadać bocian dałbyś rade wpaść ?? :D
Jak nie ma P4 to ja też będę ! :)
nie ma py cztyry = ni ma komu dać powoniać spalin
:lol:
chyba byda
jo z Adamsikiem tyz raczej bydymy
Panowie o której wgl?
Mark informacyjnie dla Ciebie to godzina 20.
A wogóle to znów dziś musze odpóścić, są jednak siły wyższe (ale tylna klamka jest już naprawiona).
dzieki za spota jednak zimno nas wygoniło Mark zapraszxam za tydzień serdecznie :D haha pzdro. :D
troche pizg...:/
dzieki:)
pzdr
Ha P4 nie ma to i spot krótko trwa :)
Bo sanek nie było:)
Z cubelite'm zrobiliśmy sobie przelot do DG :) - i nawet mały wyścig spod świateł pod makro. Mój najsłabszy TS przegrał:(
ojeee ale niemartw sie maryszkens Cube przegrał z P4 :P
hehhe P4 miał szczęście że miałem przepływke zajechaną:Pale teraz jest nowa,lepsza no i mój gnój z PKP robi robote..bójcieeee się Vkiii hahahaha :cool::laugh:
rewanżu nie będzie :)
P4 zaczynasz sie bać :P
ja też dziękuję... nogi mam odmrożone :)
Aniucha nie marudź bo Cie już niezaprosimy :P haha :D
W tym tygodniu tak jak zawsze :) godzinna 20:00 parking niebieski pod realem :)
(tak może być Hans?)
może być :D i uwaga bo Paweł (patrz Pfourul) ma wymyślec coś ciekawego :D takze zapraszmy chętnych i niechętnych :D
czy w tym tygodniu też planujecie się spotkać mimo tak niskiej temperatury jeśli tak to dokładnie gdzie?
może ma ktoś kabelek do kontroli autka to tak przy okazji jak coś to mogę zaoferować garaż z kanałem i sporym zapleczem narzędzi
Tak mamy zamiar się spotkać :D jest to podziemny parking pod realem na 3 stawach w Katowicach a i najważniejsze ten parking jest koloru niebieskiego godzina 20.00 plus minus kombinujemy zebyś my niestali na mrozie ino kajś podjechać łoboczymy jeszcze :D
Ja pitole na czwartek wskazuje mi że będzie -16, a niebieski to raczej kolor zimny czyli będzie jeszcze bardziej piździało
spokojnie lesiu :D kombinujemy gdzie by Was ucisnąć co by ciepło było na spokojnie :D
najcieplej w kupie :) hehe
haha wiadomo :D wiesz no musimy coś obmyślec żeby nie było ze ludzi zapraszamy a potem stoimy na mrozie :D
a w tych 3 stawach nie ma nic ? mozna by tam isc zeby nie stac na zimnie ? po co kombiowa jak na miejscu mozna sprawe zalatwic..
tam właśnie nic do posiedzenie niema ;/ niestety obczaimy co i jak na miejscu :D*
KFC jest pod nosem, z drugiej strony McDonek- można gdzieś tam. Chyba że P4 zaprasza do domu na kawkę i ciasto:D
no własnie :) bedzie dobrze :)
no właśnie, też "apeluję" o organizację np. o 20 zbiórka i o 20.30 wyjazd np do KFC czy MC Donalda :)
spoko nagle wszyscy najeźdzją :D haha da sie coiś ograrnąć przecież stać jak debile na mrozie niebydemy :D
chyba że jakiś parking który ma poziomy w " - " ...
w tym przypadku im większy minus tym cieplej...
na -3 bylo by juz ciepło.. =P
Altus.