flatbeet nie wiem jak to zrobisz, ale ja chcę jeszcze M-kę - wzór B czarny . Proszę, proszę, proszę :D
Printable View
flatbeet nie wiem jak to zrobisz, ale ja chcę jeszcze M-kę - wzór B czarny . Proszę, proszę, proszę :D
polary fajne (dziś odebrałem dla mojej pani) jednak jeden nie do końca zgodny z zamówieniem ponieważ chciałem białą nitkę a dostałem czerwoną...
tak dostałem ale oba miały być z białą... może jakiś błąd w zamówieniu się pojawił :(
witam mam pytanko bo tez zamówiłem ale z tydz. temu i chciałbym zrobić przelew a niepamiętam co zamówiłem konkretnie jakie kolory i jaka nitka i grubosc
Witaszki mam pytanko polarki na ten sezon beda
:-D
Nie ma to jak spóźnić się o tydzień z pytaniem, szczególnie kiedy zapisy trwały caaaaaały miesiąc :D :D
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...zamkniete.html
Takich klientów lubię najbardziej :P :P
Yhym to wszystko przez brak neta :-( eh
ale po nowym roku będzie druga tura.. jeśli dobrze pamiętam ;)
UWAGA
26 listopada rusza wysyłka polarów, do końca listopada wszyscy powinni dostać paczki
:)
i szafa gra ;)
Bardzo dziękuję polarek dotarł jak wrócę to Przymiarka i Banan do wieczora
Pozdrawiam Marcin
witam polar nie jest fajny tylko zaj.......isty :)
Polar dotarł, musze przyznać że jest świetny. Pod względem gramatury, wykonania itp.
Dziękuje :)
Do mnie polar nie dotarł jeszcze ☹
Polar dotarł, ale ten czerwony... Jest taki mało czerwony :D
Hurra ! przyszła paczka z polarami
Są superowe !!
ech.. a moich jeszcze nie ma :(
Ja właśnie odebrałem z poczty i idę na obiad do domu
Ja dostałem wczoraj. Jest fajny. Ale jest jedno ale. Mam 173 cm wzrostu a polar jest za krótki. Nie wiem jak wyższe osoby będą w nich wyglądać. Ale chyba śmiesznie...
już są ;)
ja mam 185 i polar XL i wszystko jest ok..
gdyby był parę cm dłuższy też byłoby ok.. ale nie można powiedzieć, że jest z krótki
To dziwne...
może po prostu przyzwyczaiłeś się do dłuższych i ten wydaje się za krótki..?
Żona powiedziała, że trochę dziwny krój ale i tak się cieszy, ze dostała :)
Ja kupowałem w edycji jakoś dwa lata temu i przyznam szczerze - używałem go tylko na specjalne okazje - spoty itp. a jeździłem na nie jak wszyscy wiedzą bardzo mało :D A ostatnio zacząłem używać odrobinę częściej (czyli raz na tydzień :D ) i jeżeli te kolejne edycje są tak samo kijate to nie polecam... Polar po tak nikłej eksploatacji wygląda jakby był chodzony przez 10 lat codziennie, jakość użytego materiału jest naprawdę tragiczna. Ale wygląda (nowy) superowo ;)
To ja w moim chodzę często i gęsto. Kupiłem go rok temu i dalej wygląda dobrze. Owszem. Nie wygląda jak nowy (widać różnicę w barwie między nim a nowym od żony) ale nie wygląda znowu jak szmata do wycierania podłogi. Jest cienki (przynajmniej ten cienki) ale wystarczająco ciepły. Ja tam jestem zadowolony. Jedyne co mnie razi to wewnętrzna strona nadruku. Tyle w temacie odnośnie postu powyżej :)
ja mam polary chyba z każdej edycji i na jakość nie mam powodu narzekać
będzie kolejna tura zamówień ?
mam z którejś tam edycji poprzedniej - używany jest często gęsto, prany praktycznie po każdej wizycie w garażu i zero śladów zużycia, ale co do tego, że jest za krótki to się zgadzam - bo jest na mnie idealny na szerokość, ale za krótki
Początek roku już jest jakieś info?
Witajcie, jako, że to jeden z moich pierwszych wpisów, nie krzyczcie, jakbym pomieszał wątki, czy coś w tym stylu :)
Pytanie do flatbeet - czy w sklepie Alfaholicy Fashion mają jeszcze klubowe bluzy z kapturem, czy też nie?
Wolę się upewnić, bo nie ma tam opcji za pobraniem...Pozdro!
http://xt24.eu/sklep/Alfaholicy.org/ - link do naszego sklepu i wszystko co tam widzicie jest dostępne :)