no i co z tymi zapachami Panowie? :)
robią się, czy się nie robią, ja liczyłem na jakiś świeży powiew w moim autku a tu ni ma nic :/
Powiedzcie co i jak bo już mi się choinki na lusterku znudziły ;) Chciałem klubowy zapach :D
Printable View
no i co z tymi zapachami Panowie? :)
robią się, czy się nie robią, ja liczyłem na jakiś świeży powiew w moim autku a tu ni ma nic :/
Powiedzcie co i jak bo już mi się choinki na lusterku znudziły ;) Chciałem klubowy zapach :D
WŁAŚNIE RUSZYŁA KOLEJNA TURA ZAPISÓW NA ZAWIESZKI ZAPACHOWE
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
Czy zamówienie zapachów można połączyć z zamówieniem ze sklepu, tak aby zaoszczędzić na wysyłce?
Rozumiem, dzięki za odpowiedź.
Ile minimum można brać??
1 :P ale wtedy drożej wyjdą koledze koszty przesyłki niż sama zawieszka :) osobiście polecam wziąć parę sztuk bo w zamknięciu mogą długo leżeć a zapisów na to jak widać zbyt często nie robimy, ostatnie były pod koniec lipca :)
A za cztery to ile przesyłka??
Przykład dla zamówienia 4 zawieszek
4x3.5zł + 6,00zł = 20,00zł
Wszystko jest w temacie z zapisami :)
to ja zamawiam cztery sztuki;)trzy wanilia a jedna ta bodajże new car tak??
---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 18:58 ----------
Kolego powiedz mi czy było tu kiedyś coś takiego,że jakieś naklejki na samochód można było zamówić pytam bo jestem tu nowy a wiem że na innych forach często dają takie;)
ale w ten sposób sie nie składa zamówienia :P
proze jeszcze raz przeczytać dokładnie zasady w poście z zapisami i będzie wszyyyyyyyystko jasne :)
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
np potrzebowałbym jeszcze Twoje dane do wysyłki i co podasz tu swój adres publicznie? :D
proszę dokładnie przeczytać zasady zamawiania :)
fajnie że kolejna edycja ruszyła, bo u mnie to już ta sama zawieszka dyndała sobie od paru miesięcy. Co prawda dwie zostawiłam na czarną godzinę - czyli na Zlot :P Ale fajnie że teraz nie będzie trzeba ich oszczędzać :D
Mamy również sklep z naklejkami - http://pimolti.istore.pl/pl/naklejki-klubowe
flatbeet, a Ty nie zamawiasz? Albo ktoś ze Świdnicy? To bym zaoszczędził całe 3PLN na wysyłce xD hehe
PS. Ma ktoś może na sprzedaż 2 ramki klubowe? Bo póki co, u mnie straszą takie wieśniackie 'chromowane' :P
Dzięki wielkie Jagiel :)
Szkoda trochę że zapachy od tego samego producenta .
Co do jakości wykonania to jest bez zarzutów, ale trwałośc zapachu nie jest zachwycająca.
Przez to redukcja z planowanych 30 do 10 sztuk.
Da się zrobic tym razem czarne gumki?
PRZYPOMINAM O WPŁATACH ZA ZAWIESZKI
Osoby które nie opłacą zamówienia przez parę dni będą usuwane z listy tak by nie zajmować miejsca innym chętnym
Jeśli ktoś przeoczył dane do przelewu, które pojawiały się po zatwierdzeniu swojego zamówienia to proszę pisać do mnie na PW, podam je wtedy raz jeszcze
Przypominam że koszt który generuje arkusz NIE zawiera w sobie kosztów wysyłki, te należy dodać samemu z tabelki obok, która znajduje się w tym właśnie arkuszu z zamówieniami
wypełniłem przesłałem zapłaciłem. jak będe wiedział że gotówka wpłyneła? czy to oznaczają kolory an liście??
pozdrawiam
Te kolory to właśnie oznaczenia, kogo wpłata wpłynęła - jest na zielono, a kogo jeszcze nie - jest na czerwono ;)
Pozdrawiam
big thx. o to właśnie mi chodziło :)
pozdrawiam
co w przypadku gdy nie osiagniemy 500sztuk a kasiora zostanie juz przelana?
coraz slabiej rosnie juz liczba zamowien a dopiero jest polowa..
nic nie bój kolego :) nie pierwszy raz prowadzimy akcje zawieszkową na forum, prędzej czy później osiągniemy limit 500 szt, zazwyczaj trwa to około 3 tygodni ale nie ma takiej opcji żebyśmy nie uzbierali limitu :) najwyżej puści się spamik na maila choć wątpię że ktoś może przeoczyć zapisy mając informację na głównej.
także zachęcamy śmiało do zapisów :)
i to chcialem uslyszec;)
jak wam braknie ok 50-80 sztuk to ja wezmę ( najwyżej znowu rozdam )
p.s.
Magenta - tak bardzo opisywałaś słabą trwałość zapachów z firmy ktorej to niby ja proponowałem ( piszę "niby" - bo nawet nie wiedziałaś jaka to firma tylko opierałaś sie na grafikach pokazywanych przeze mnie a te "twoje" po odpakowaniu maja zapach ledwie kilka dni ... z tym że pewnie jak inni ja traktuję to jako gadżet a nie jak zapach i dla tego długość działania całkowicie " mi wisi "
inni pewnie tak byli zadowoleni z gadżetu że nawet nie poczuli kiedy zapach przestał pachnieć ...
p.s.
flat - zapytaj innych wykonawców o cenę . tylko na wstepie zapowiedz im cenę niższą niż ta którą teraz masz - gwarantuję ze da rade taniej ...
A czy możesz wskazać post, w którym rzekomo opisywałam tę słabą trwałość zapachu?
Podawałam zawsze różnicę w dwóch kwestiach: możliwość nadruku i grubość zawieszek.
Nie wspominałam o trwałości zapachu, gdyż jest ona zależna od rodzaju zapachu (np. piżmo jest zdaje się trwalsze niż nuta kwiatowa) oraz od techniki wykonania zawieszek (sitodruk pachnie intensywniej, ale krócej, z kolei offset słabiej, a dłużej).
Tak więc proszę o nieimputowanie mi słów, które nie padły.
I właśnie dlatego, że opierałam się na podanych przez Ciebie grafikach wiem, że była to firma realizująca zawieszki np. "Włatcy Móch". Czyż nie?
Jak się zna x producentów i pośredników, to nietrudno rozpoznać ich wykrojniki.
Więc albo trafiłeś do firmy na literę "A", albo do pośrednika, który zleca im produkcję (czyli kogoś takiego, jak ja).
Swoją drogą, możesz raz jeszcze zwrócić się do nich z prośbą o wycenę. Z tego, co wiem, do odwołania nie realizują zamówień (info od właściciela).
Chyba to już zostało zrobione. :)
Oczywiście przy porównaniu ofert prócz cen samych zawieszek proszę brać pod uwagę oznaczenie zapachów ich nazwą oraz rozdzielenie wg zamówień i pakowanie kilkudziesięciu przesyłek.
Jeśli jesteście skłonni z tego zrezygnować i organizację wysyłek weźmie na siebie ktoś z klubu, to ja oczywiście mogę obniżyć cenę i po prostu wysłać cały nakład zawieszek kurierem do jednej/jednego z Was. :)
i to jest właśnie coś z czego bardzo ciężko nam zrezygnować i bocian chyba tego nie wziął pod uwagę pisząc swój post :P
w między czasie pisały do mnie 2 firmy które oferowały zapachy, żadna z nich nie była w stanie sprostać temu by to oni mieli się zająć też wysyłką, jak tylko o tym wspominałem od razu temat upadał :P zresztą nie miałem też żadnej gwarancji że ich producent jest lepszy. Magneta miała opcję zmiany producenta na lepszego ale ten koniec końców coś wstrzymał produkcję i nie przyjmuje zamówień do odwołania a my tez nie będziemy w nieskończoność czekać. dlatego teraz jeszcze raz zdecydowaliśmy się na zamówienie po staremu ale jak tylko w następnej turze będzie możliwość zmiany producenta /ale nie pośrednika bo ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Magnety/ to tego producenta zmienimy. a póki co wisieć muszą te co teraz, a też nie są jakieś tragicznie krótkotrwałe. i zawsze to ładniejszy gadżecik od typowej choinki, czy sie mylę ? :P
flat: bocian często tracił swój prywatny czas ( ostatnio także i pieniądze i paliwo ) przy wysyłaniu i odbieraniu różnych rzeczy forumowych i nadal mu się to zdarza niestety
właśnie - "gadżecik" - i tak to traktuje pewnie 99% ludzi więc trwałość zapachu ma tutaj mniejsze znaczenie ( tak mnie się wydaje )
Magenta - nie chce mi się teraz szukać tego postu twojego ale na 200% był taki ( zachwalałaś bardzo trwałość twoich zapachów a negowałaś inne - ale doskonale to rozumiem i nic złego w tym nie widzę - każdy chwali swoje)
"czyż nie? " - otóż ku twojemu zdziwieniu grafiki były przykładowe i nie miały żadnego związku z producentem ( nikt mi nie zabroni pokazać kilku producentom różnych grafik i zapytać ich o koszty --ACTA jeszcze nie działa to sobie kopiuję obrazki :-) ) wykrojniki również mogę pobrać od jednego prod. i pokazać je innemu i zapytać o wycenę czyż nie ?
"swoją drogą " - wisi mi to :lol: ale to było tylko tak gwoli ścisłości bo robotę to ja mam inną i mi wystarcza i zarobku na forum nie szukam bynajmniej
ale mniejsza z tym - nie o tym temat end.
p.s.
oddajcie mi 30zł i ze 7litrów gnoju które poszły przy kalendarzach :lol: :party:
joke
Ja tam znów nie zauwazyłem żeby mi zapaszek szybko wywietrzał. Może bociek otwierasz go zaraz z opakowania i tak sobie wisi na lusterku bez opakowanie? Ja tak raz zrobiłem w lecie i zamiast zapachu miałem smród w aucie, gdyż zapach ten był tak intensywny, że nie dało sie jechac.... Teraz otwieram po kawałku i mam go już prawie miesiąc tak z lekko odcietym jednym końcem i ciągle czuje zapach jak wchodze:)
I to jest Twój poważny argument w tej dyskusji?
Tak czy siak - jak sam wspominałeś, próbek nie miałeś, więc sam nie wiesz, jakiej jakości i trwałości są te zawieszki, które proponowałeś.
Och, o tym wszyscy wiemy. :P
http://img832.imageshack.us/img832/4764/90822436.png
To jest niezły sposób, zresztą, przy niektórych zawieszkach dostępnych na rynku jest właśnie podobna "instrukcja obsługi". :)
mam małe pytanko...:)
Jak zamówienia osiągnął pułap 500 sztuk to zamówienia zaczna być realizowane...:)???
no to jeszcze 8 sztuk ;)
No zbliżamy się do liczby 500szt.
Wpłacac hajs Panie i Panowie żeby nie czekac na ostatnie przelewy i niech rusza produkcja!
do wszystkich co jakiś czas wysyłam PW z przypomnieniem jeśli nie ma wpłaty. druga sprawa jest taka że jak zawsze pewnie będę musiał zmodyfikować parę zamówień pod kątem zamówionych zapachów bo zawsze jest tak że ilość danego zapachu musi być wielokrotnością liczby 30 lub 50 więc ta modyfikacja też zapewne chwile potrwa, jak już będę wiedział jakie zapachy w jakich ilościach trzeba podmienić to będę musiał znaleźć parę osób które zgodzą na mała modyfikację swojego zamówienia
Ja nie pamiętam swojego zamówienia ale mam chyba 4-6 new car i resztę ( wszystkich jest 10) pomieszane po jednym z każdego.
Jak by co to zostaw mi te new car a resztę możesz mi pozmieniac jak będziesz potrzebował.
Jako, że i ja zamówiłem dwie sztuki, więc na liczniku jest 494
Brakuje jeszcze chętnych na 6 sztuk, więc się nie ociągać:P