Ja sie pisze wstępnie na JUTRO:)
Printable View
Ja sie pisze wstępnie na JUTRO:)
noo to jak ja to zaczalem to ja bede 17 podpromie juutro :)
jak dobrze pójdzie, to na tym spocie-spontanie będzie więcej autek, niż nie raz na spotach zapowiadanych dużo wcześniej :)
Być może i ja będę :)
Choć, z tego co widze jutro może popadać, więc w razie deszczu jako alternatywę proponuję parking piętrowy przy Plazie, tam powinno być miejsce.
albo galeria rzeszow na samej gorze tam tez jutro powinno byc miejsce o 17 :)
Panowie zbierzmy się na Podpromiu, będzie padało to pojedziemy wszyscy na jakiś kryty parking...będzie okazja przejechać się w kolumnie przez miasto ( kiedyś to była tradycja rundka po mieście całym stadem :) ).
To ja może też sie zjawie :d
Ups. Wysypał mi się przegub i mechanik ustalił termin na naprawę własnie dzisiaj przed 17.00, więc mój udział stoi pod znakiem zapytania. Jednak się nie poddaję i wykombinowałem, że wezmę od mechanika "swoją starą" :D:D:D 145 boxer i może mi się uda nią przyjechać.
Bo "moją starą" :D:D:D podarowałem mechanikowi w zamian za darmowe usługi mechaniczne :).
jednak mechanik przesunął naprawę na jutro, więc boxera nie będzie.
to do zobaczyska o 17 podpromie :)
ja niestety odpadam z tego spotkania :( mam nadzieję, że następnym razem się uda :)
No i jak tam ludziska, udał się spocik? Niestety nie dałem rady dotrzeć tym razem :/
Udał się było bodajże, jeśli mnie wzrok nie mylił 9 ludzi;) Koledzy robili zdjęcia to miejmy nadzieję, że się podzielą;)
Kutwa... ja utknąłem między Tarnowem a Ładną na prawie 2,5h... więc nie dojechałem :(
No nic może następnym razem...
Załącznik 102332
Załącznik 102333
Załącznik 102334
Jestem bardzo zadowolony ze spotu. Dzięki koledzy za spotkanie i pomoc.
Przy okazji poruszę temat z koszulkami, bo myślę, że warto zamówić u SŁOWIKA, bo:
- są fajnej jakości i dobrze się prezentują,
- im więcej tym taniej
http://www.forum.alfaholicy.org/podk...ogo_klubu.html
więc zachęcam do zamawiania
Pozdrawiam
Tymek
Ja rownież potwierdzam wersje kolegi powyżej :)
Spocik udany, oby takich wiecej,
Ja również dziekuje za oferowana pomoc i cenne rady :)
czyje to biale alfisko;)??
Mocne swiatło i niebieskiego juz nie widac hehehe :D
za dobre aparaty foty robily :)
Mekka porada na przyszłość:) w Ładnej przed salonem Renault skręcasz w lewo i jedziesz do końca drogi(dziurawej) na końcu skręcasz w prawo i trzymasz się tej drogi aż do znaku stop jakieś 3, 4 km, potem na stopie w prawo, i znowu przez las jakieś 6 km, całkiem niezła droga ale uważaj na nisko przelatujące zwierzęta leśne :) na stopie prosto dwa progi zwalniające i jesteś na 4ce. Pozdrowienia.
Kurde! A ja znowu dzień później czytam to! A myślałem, że przyjade nową Bellą. :(
Proponuję spota z wyprzedzeniem.
Mam na myśli obgadanie kwestii związanych z:
- wyjazdem na ogólnopolski zlot
- koszulkami
- no i innymi ważnymi dla nas sprawami (w tym integracja)
Termin??? trzeba jakąś propozycje dać, więc "licytację" zaczynam od 4 sierpnia oczywiście na Podpromiu w Rzeszowie o godz. 17.00
Poproszę o wypowiedzi i deklaracje udziału
Edytowałem pomyłkę :)
tez jestem ale za 4 czerwca:D
upss miało być 4 sierpnia .
Ja akurat wracam dzień wcześniej to myśle, że nie głupi pomysł. W końcu znam wstępnie date z wyprzedzeniem! :D
Do trzech razy sztuka w końcu. :P
4 sierpnia pasuje mi ale po godzinie 17tej, wcześniej nie dam rady wrócić od teściuniów :) .
Na 4 sierpnia nic nie planuję więc może i ja zajrzę jak mi się uda ale jeszcze nic nie jest pewne.
Siemanko. Ja też podjade ! ;) a dzisiaj nic nie planujecie ?
Chłopaki a może pojedziemy na grilla do Zwierzyńca?
w sumie.... w sumie to jestem ZA ;)
- - - Updated - - -
a może wybiera się ktoś na Machów - tbg ?
Witam i postaram się 4 sierpnia pojawić.
Postaram sie zjawić :)
jak mi sie grafik dobrze ulozy tez oczywiscie bede ;)
Spróbuję dotrzeć jak obowiązki pozwolą.....
Hej czy mógłby ktoś zabrać ze sobą kompa do podpięcia :D
Mnie jednak nie będzie, wypad firmowy się szykuje...