wydaje mi sie ze niedziela ?
Printable View
wydaje mi sie ze niedziela ?
17 ?
tak jutro 17
a jak tam w ten weekend ktos sie wybiera??
Ja odpadam zrobiłem belli małe kuku !!!!!
mamy taka propozycje, moze by tak jutrzejszy zlot ze wzgledu na taka ladna i ciepla pogode zorganizowac na malcie ale nie w centrum handlowym tylko nad jeziorem maltanskim?? Spotkalibysmy sie na parkingu term maltanskich a co dalej bysmy sobie na miejscu dogadali.
Co wy na to?
dla mnie godz 17 będzie dobrą godziną na spot na malcie
to w tym tygodniu robimy spot o 17 na parkingu term maltanskich ;) w niedziele czyli jutro
Buongiorno !
Chciałem wpaść do Was na zlot po raz pierwszy, ale niestety inne plany wdarły się w niedzielny terminarz.
URODZINY TEŚCIOWEJ :)
Do następnego.
zapraszamy zapraszamy!!!!
dla poznaniaków 300km, więc warto! zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...lfa_romeo.html
Jak w tym tygodniu ? Sobota ? Niedziela ?
chyba niedziela
Słuchajcie, wybrałem sie dziś na franowo ... i byla to zla decyzja w korku stalem od chartowa w strone jana pawla ... prawie 1.5 godziny zeby dojechac do prawoskrętu a co dopiero zeby dobić sie do sródki.
Więc może faktycznie zamiast malty uderzyć na termy
A ja mam troszke inną propozycje::: na parkingu pod Kinepolis ???? wiem że płatny ale tam się kręci więcej ludzi i może kogos nam się uda zwerbowac!!!!!Pozdrawiam
Ja tam z kinepolis odpadam ... nie będe darł przez całe miasto i stał na 2 rondach w korkach ...
a dlaczego na 2 rondach???TO OD KTÓREJ STRONY JEDZIESZ???
od gdyńskiej ...
nie wiem czy byłeś dziś na śródce po zamknięciu prawoskrętu w warszawską ... ja byłem i póki co wybierać się tam nie będe ...
póżniej R. Rataje ... ewentualnie można polecieć przez franowo ... ale tam dziś też wszystko stało ludzie się rzucili na wiadukt jak psy na kości ...
od gdynskiej możesz lecieć przez antoninek ,kobyle pole,michałowo i tyłem dolatujesz do katowickiej i jestes pod kinepolis!!!ani jednego ronda i raczej pusto tymbardziej w niedziele!!!!!Z tym kinepolis to taka luzna propozycja z mojej strony myślałem ze troszke odmiany sie przyda i kilka osób nas zobaczy
40 kilometrów we dwie strony lecieć na spot jakoś też mi sie nie widzi ;)
No nic,
poza tym jutro nie wiem czy i tak nie odpadne bo musiałbym o 17 sie zwijać już
ja mam około 30 km w jedna strone....... , mi tez by pasowało wcześniej niz 17sta
Jeżeli dla was z jednego końca miasta na drugi do problem, to się trochę dziwie. Dla mnie każda jazda Alfą to przyjemność i mógłbym nawet na drugi koniec Polski jechać na spot gdybym tylko miał czas.
jak między sobą ustalicie gdzie i o której to też przyjade
ja odpadam ...
My mozemy przyjechac ale nadal niewiemy gdzie i o ktorej.
Ja proponuje parking pod Kinepolis o 15stej
to moze powrot pod m1 na stare smieci ;) ?
---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:40 ----------
koniec klutni kto ile musi przejechac i czy jazda kilka kilometrow wiecej czy mniej ma ses . zaczelismy nasze spoty na parkingu M1 wiec skoro pogoda jest juz ok wracamy na ten parking. spotkajmy sie w czesci obok norauto. a godzina moze byc 15 . w sprawie werbowania ludzi na tym parkingu tez jest duzo alf a w samym M1 sa knajpy do posiedzenia gdyby ktos chcial.
Ja jestem za!!!!
ja też jestem za a nawet przeciw, bo proponuje spotkać się pod m1 a potem jak będą siły wybrać się na maltę na spacer.
Witam po dłuższej przerwie..
jak pewnie wiecie moja Alfa pojechała daleko ...
.. teraz jeżdżę chwilowo czymś innym...
Czy mogę pojawiać się w wolnych chwilach na spotach ?? :P
Czy dopiero jak kupię Alfę ??
P.S. Jak by ktoś słyszał.. szukam poliftowej 156 SW 2,4 JTDm w T.I. .. lub e46 330d
Glovash możesz zawsze się pojawić na spotach nawet gdybyś miał przyjechać volvo lub solarisem to takie autobusy :-) ale zawsze miło witamy alfaholików i szkoda że na zlocie Cię nie będzie.
nawet to bmw wybaczymy ;)
ludziska w sobote robimy jakis spot wielkanocny?
Ja moge sie pojawić ale do godz 17stej
hmm nie wiem czy będę trzeźwy heheheheh
siwy masz byc trzezwy masz do nadrobienia troche ;)
---------- Post added at 09:09 ---------- Previous post was at 09:07 ----------
godzina 15 .00 tylko spotykamy sie pod m1 czy ostatni raz spotykamy sie na 5 pietrze malta?
nie wiem czy w galeri nie będzie pełno wiary więc polecałbym tam gdzie będzie luźniej czyli termy, nowe miejsce, nowi ludzie, nowe widoki i ładna może będzie pogoda.