jak co chętnie, no chyba że godz wczesna będzie to nie bo pracuję ale po 18 jak najbardziej
Printable View
ooo, czyżby coś się szykowało? :D
Jakby co to ja się piszę :P
widzę że temat zdecydowanie ruszył, wystarczył jeden ładny, słoneczny weekend. :-D
Dzisiaj na Kościuszki widziałem 166 na KLI kierowca przepuścił mnie jak z parkingu wyjeżdzałem. Ktoś od nas?
Srebrna? Ja srebrną na KLI widuję jadąc do pracy i gość pozdrawia zawsze ale ramek nie posiada a i na forum raczej nie bywa. :) Może to ten Pan? Młody chłopak. Na oko jeszcze 30tki nie ma. :)
ja tez chetnie bym sie pojawil ale wszystko kwestia godziny :)
Raczej nie bo srebrna KLI ale srebrną KNS też często widuję. :)
Tak z innej beczki, ogląda ktoś teraz "Korpus weteranów" jest tam piękna czerwona alfa spider, tylko niestety trochę dostała:)
A kolega jendger jaki ma kolor swojej alfy? Dzisiaj w Porębie srebrna 166 na KNS wymusiła mi pierwszeństwo na zwężeniu drogi :nono:
Ps. Co ze spocikiem???
no własnie a o której planujecie spot i gdzie to będzie mój pierwszy he he :)
---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:17 ----------
a może ma ktoś 2 letnie opony r14 najlepiej szerokie :)
Może 18 na parkingu pod galerią sandecja co wy na to?
Ok nie obiecuję ale jak się wyrobię to z chęcią wpadne.
ja raczej nie wyrobie jutro z czasem, ale kto wie:)
Ja na 95%. Może przełożyć na inny termin żeby dużo aut było...
Jaa moge podjechac nie ma problemu :):):)
aa na Pawla poczekamy :)
Mnie nie będzie, zaczął się sezon wypalania traw i muszę być w gotowości :/
eee podobno ma wieczorem padać, tak że przyjeżdżaj ;)
Podobno, podobno, zawsze coś wymyślą ;p u nas fachowcy podpalili trawe nawet w pasterkę, kiedy wszystko było mokre i gdzieniegdzie był jeszcze śnieg ;p
to jak panowie z dzisiejszym dniem... ? ? ?
wybieracie sie czy ne bardzo.. ?
bede na 99% to ilu nas będzie ?
z tego co widze, to chyba moze byc na 5, 6 ?
Jeżeli o 18 to wpadnę jak zdążę z trasy wrócić. A do której planujecie być?
To się zastanówcie i napiszcie przed czasem, jak na razie to cichy2310, noddy i ja tylko że bez alfy:(
Panowie coś to słabo wygląda... Może za tydzień?
Właśnie koło świąt to ja się pisze na spota.
można nawet dziś i przed świętami i nawet co niedziele;)
Ja bede pod Sandecja bo i tak musze isc tam
to o 18 bede na parkingu.. :) ktoo bedzie, to bedzie.. :)
ja też bede wiec do 18 ;)
ja dopiero z pracy wróciłem, przed świętami byłoby idealnie, większość z nas miała by czas, i jak kto był Panowie?
Ja nie byłem...
Siemacie. Ja byłem z zaskoczenia. Udało się zebrać i fajnie było. Co prawda z godzinnym poślizgiem zajechałem ale byłem.
Były 3 alfy, 4 alfistów i jeden obserwator. ;) Grzesiek przyjechał z bratem bo ma alfę w serwisie. :) Przed chwilą wróciłem więc spocik mimo małej frekwencji był udany. :)
Noo ja tez bylem.. alee potem juz sila wyzsza i musialem jechac... :)
O to się minęliśmy czyli 4 alfy ;)
no tak ja byłem ale bez alfy, ale super było 2,5h znowu nowe twarze:) jak by była reszta znanych mi osób to się będzie trzeba o 12-stej w południe umawiać i do wieczora spokojnie zejdzie;)
a kiedy nastepny raz.. ? ? ;p ;p ;p