Wszyscy się zmyli do domu albo do maca zanim zaczeła się rozpierducha.
Wszyscy się zmyli do domu albo do maca zanim zaczeła się rozpierducha.
Dzięki za spocik , było miło ....Pogoda zdupcyła się jak rzech wracoł tj. 21.45....Ekipa może nie przybyła licznie jak na Kopiec ale humory dopisywały....Audi club się wystraszył i pojechoł:) Poznało się pare osób " na żywo" i jest gitara......To do następnego
Przed deszczem jakieś kilka minut się zmyliśmy do McD... Jak zwykle wesoło było.
@pietropili- namierzyłeś blacharza do moich pognitych progów?bo zapomnałem się dopytać:)
Dzieki za spota ale nam sie udalo z tym mcd :P troche pozniej lipa z wejscie do auta ale i tak nie mialem najgorzej ::P aniucha miala wesolo :P izany nie boj sie nie obilem ci auta :P kto jechal za mna jak wracalem do domu?? i zjechal na myslowice ??
Wróćiłem :D
Za Tobą pewnie Aniucha jechała jak na M-ce zjechała bo Pietro.... jechał drogą na Tychy :D
Mam nadzieje, że nie obiłeś w tym deszczu nie widać :D
Hambacze za 2 zł THE BEST :D
nawałnica też nie zła, jeszcze musiałem zrobić trochenaście kilometrów zanim wróciłęm to wszędzie troche gałęzi itp pozrywanych :D
Do następnego! :D
ps Bocik nie odpowie, bo przejeżdzałem obok jego domu jak wracałem to prądu nie ma w tej części Sosnowca :D
ja też dzięki wielkie za Spota dziś Habiacze rulezzz :D 10 zł poszło sie jebać ^^ ja jak wracałem miałem troche szczęścia na Murckach jechałem lekko w poślizgu ale Alfa to Alfa dała rade także jest git Trzymcie sie i do następnego :)
Dzięki wszystkim obecnym za możliwość pooglądania waszych facjat...W Mc zachowywaliśmy się prawie jak wycieczka szkolna:) Nawałnica była porządna...dawno nie widziałem deszczu padającego poziomo...he he.Do zaś:)
od razu wesoło :P taki napad śmiechawy jeszcze nikomu nie zaszkodził :D a jakby na to nie patrzeć to nie miałam nigdy tyle uciechy z deszczu :D
btw. to ja jechałam a4 w tej mega ulewie :D i zadymie z mgły i skręcałam na mysłowice - czyli do centrum zarządzania wszechświatem :D
Lizany nie wiem, o której Ty jechałeś, ale u mnie wszystko z zasilaniem wporzadku było, w koncu w energetyce pracuje :D
Do nastepnego czwartku :) Może nadal hamburgery za 2 zł będą :)