ej Piotrek Piotrek co sie z Toba dzieje no normalnie nie ten sam czlowiek:(
Printable View
ej Piotrek Piotrek co sie z Toba dzieje no normalnie nie ten sam czlowiek:(
co zlego napisalem??
Po pierwsze bede je trzymal dla Ciebie dopuki sie nie spotkami a po drugie to tak oficjalnie i na koncu "pozdrawiam" ok wiem bez oranzady nie ma rozmowy zapomnialem pprzepraszam jeszcze raz:)
Piotrze wpadnij na oranzade i 5 ciastek to przy okazji odbierzesz nakretki;)
chcialbym ale teraz na glowie mam inne zmartwienia niestety.Mariusz rowniez Pozdrawiam i to na wstepie, a nie na koncu:D
Zamawia ktos ramki klubowe?
Temat grila poruszony i wstepnie na 3 sierpnia moze byc?
lepiej 10 kazdy po wyplacie bedzie moze wiecej ludzi sie zdecyduje :) ja wtedy bede na tak :)
nie widze problemu:) dzis zrobilem wstepny rekonesans i odnosnie tej miejscowki na grila sprawa ma sie nastepujaco miejsce mieli bysmy gratis lecz niestety nie udalo mi sie juz wynegocjowac wjazdu do lasu i niestety musieli bysmy isc okolo kilometra z buta w zgory wyznaczone miejsce niestety. mam jeszcze inna propozycjie dzis bylem i pytalem i mieli bysmy cale zaplecze zaczne od waznych rzeczy piwo lane:) okocim 5zl wc darmo:) lodziki dla dzieci plac zabaw itp co do grila jest opcja ze wlasciciel nam go zrobi i wtedy zestawik karkuweczka z ziemniaczkami suroweczka cena 15zl kielbaska z osprzetem 7zl lub pichcimy sobie sami co kto przywiezie a miejsce wyglada tak
http://filipowka.dobrynocleg.pl/
jedyny minus tego wszystkiego to nie za bogato z parkingiem ale jak cos to bysmy mieli łonke na 100 samochodow tak mowil wlasciciel:) w tym miejscu mieli bysmy alternatywe gdyby nawet zaczelo padac to jest moja propozycja a reszte zostawiam do omowienia.
a lodziki dla doroslych:D??Mariusz co to jest łonka:D??
Dodano po 4 minutes:
sa tam jakies lesne ssaki czy trzeba do Machowej wczesniej zajechac??
miejscowka elegancka :) 10 w niedziele jestem chetny :) eeeee moze bysmy sie zmiescili na parkingu wszyscy :P i atrakcje dla dzieci tez no bajka :) moze wrzucisz propozycje do tematu spoty wyjazdy jak rozmawialismy kiedys zobaczymy ile chetnych bedzie :) ja moge stac nawet na tej łonce hehehhe