a mi się teraz przypomniało :) pozdrawiam Ayema spotakanego na krajowej "1" w piątek ok 18.30 :) pomachane odmachane zamrugane itd :) fajnie się jechało tylko szkoda że w deszczu :(
Printable View
a mi się teraz przypomniało :) pozdrawiam Ayema spotakanego na krajowej "1" w piątek ok 18.30 :) pomachane odmachane zamrugane itd :) fajnie się jechało tylko szkoda że w deszczu :(
Hahahaha....
Pozdrowienia dla Golfa III białego na parkingu Brzęczkowice, który ma felgi z dekielkami Alfy Romeo... o mało się nie obsrałem. :alberteinstein::marchmellow:
Pozdrawiam kierownika żółtej 145 widzianej dzisiaj w Czeladzi koło szpitala ok 21.45, ja machałem ale nie zobaczyłem czy ty też .Tak czy inaczej pozdro i szerokości od czarnej 156 SW black light's
pozdrawiam czisi-ego a raczej Twoja belle bo teraz ja dziennie widuje jak wracam z pracy
Fajnie że poznajesz moją niunie jak zobaczysz typa w zielonym wózku widłowym to trąb migaj i krzycz na pewno odmacham .. pozdrawiam
Pozdrowienia dla niebieskiej 145 na naszych ramkach na odcinku z Oswiecimia na chrzanówok 7;00, sie kierownik a patrzył na moja honde civic srebrna a łapki nie podniósł :)
a ja pozdrawiam sympatyczną blondynkę z srebrnej 147ki wyjeżdżającej ze starego olkusza jechałem swoim czerwonym citrozłomem:D
Pozdrawiam "kierownika" tudzież "kierowniczkę" srebrnej oramkowanej 156 stojącej pod Auto Partnerem koło Fiata w Tychach. Widuję ją czasami jadąc do pracy.