Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 156 SW,oramkowaną,widzianą o 16.00 na Al.Andersa na wysokości KFC i chwilę później na opolskiej 146 KR.Ramek nie miała ale kierowca wiedział o co chodzi.
Printable View
Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 156 SW,oramkowaną,widzianą o 16.00 na Al.Andersa na wysokości KFC i chwilę później na opolskiej 146 KR.Ramek nie miała ale kierowca wiedział o co chodzi.
Pozdrawiam Kierowce Pięknej! czerwonej alfy model nie wiem jaki taki starszy ;) Spotkanej w Dąbrowie Górniczej niedaleko huty Katowice koło godziny 14.20-30 w dniu 29.08.2013 też machałem ;) czarną 146 jechałem w kierunku łośnia ;)
Czy to RossoBelle ustrzeliłem dziś na browarze po godzinie 18? Spotkać taką alfaholiczkę na drodze to czysta przyjemność :D Pozdrawiam
Tak to ja. ;) pozdrawiam również, w ostatniej chwili Cię zauważyłam ale jednak Twoja Alicja rzuciła mię się w oko
Wieczorny powrót do domu zaowocował okolicznościową fotką:) Nazar to Twoja Ala?Załącznik 107483 Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie masz mi za złe ukradkiem zrobionej fotki;)
a mi jeszcze nikt nie odmachal %-)
pozdrawiam właściciela srebrnej 166 widzianego dzisiaj w Cieszynie niestety nie zauważyłem skąd były rejstracje i wszystkich widzianych na trasie Chorwacja - Jaworzno
ja pozdrawiam 156 spotkana na trasie w mizerowie do Pszczyny rej SR (jechałem na tab DZA) :) łapki byly
Pozdrowienia dla czarnej, oramkowanej 156 KR widzianej wczoraj na parkingu w BONARCE na miejscu dla inwalidów ;)
Pozdrawiam właściciela oramkowanej ar145 ST w kolorze azzurro fantasia stojacej właśnie na parkingu obok mojej oramkowanej ar145 ST w kolorze cosmo blu ;)
Pozdrawiam kierowcę granatowej (chyba granatowej, nie miałem czasu się przyjrzeć) 156 w sedanie, mijaną dzisiaj w Bolesławiu ok 15 i jak się nie mylę 2 raz przed 19.
Rączki były:)
Pozdrawiam Conspira wraz z połowicą - chyba przerwałem miłosne zakupy - kupili bitą śmietane , truskawki , 4 paczki kondomów i ... margarynę
:D:D:D:D:D
Pozdrawiam kolegę w czarnej 159 SW widzianego wczoraj 2 razy w Wilamowicach koło Skoczowa. Raz ustąpiłem Ci przejazdu a drugi raz na szerszej drodze kilka minut później ;) Pomachane, mrugane ;)
W sobotę ok 14 jakiś koleś zapierdzielał A4 w stronę Krakowa z niedomkniętą maską a prędkości były do 200 km/h, do tego wszystkiego włączone przednie halogeny. W między czasie nawijała się 159, która nam uciekała :)
Jechałem z kolegami A6 to nie machałem :P
I w Krakowie widziałem jedną czarną 147 zaparkowaną na klubowych ramkach, ale nie kojarzę gdzie to było :P
Kogo widziałam dzisiaj ok 15 na głównym skrzyżowaniu w Skoczowie w ciemnej oramkowanej 147? :)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 sedan na ramkach, widzianego dziś ok. 6,30 na światłach w Skoczowie.Pomykał od strony Katowic na Wisłę.A ... może to kol. mwowry... :cool:
wczoraj (poniedziałek) o 18,30 namierzona zielona, oramkowana 156 na mikołowskiej w Katowicach, pozdrawiam! :)
Pozdrowienia dla Pani W CZARNEJ 147 mijanej w Skoczowie na ul, Krzywej oraz Pana z 159 również stojącego na ul Krzywej w Skoczowie:)
jak jo jes we Skoczowie to nikogo nie widza :-(
a przez Skoczów jada wolno :lol:
Pozdrowienia dla zielonej 147 oramkowanej, taki kolor jak Nika ma. Mrugalem, ale nie zauważyła :-D W Rudzie Śląskiej również spotkana czarna 146 z ramkami z mlodym chlopaczkiem w środku. Te naklejki z boku... Po co?;-)
Pozdrawiam właściciela niebieskiej 156, która stał dziś ok. 14 obok technikum w Żorach, oramkowany SPS 4~
Wczoraj pojechałem z KRakowa do Drawska pomorskiego. Dziś wróciłem. Ani jednej alfy na ramkach :P jak to Panowie takie rzeczy :P? :D
Ja ślę pozdro do _tomka, któremu machałem jak szedłem na garaż :) oczywiście odmachane :)
w ostatnim momencie zauważyłem ;]
popzdrawiam
- - - Updated - - -
w ostatnim momencie zauważyłem ;]
popzdrawiam
ja pozdrawiam kolegę/koleżankę z czarnej 147 na blachach SO która ostatnio często parkuje pod budynkiem administracji na parkingu przy skrzyżowaniu Legionów Polskich/Jaworowa w DG...
Pozdrawiam dwie alfy na ramkach:
Granatowa 156 i piaskowa 145 lub 146 jadących jedna za drugą na trasie Skała-Kraków zaraz po wyjeździe ze Skały.
Zdążyłem machnąć tylko drugiej bo jechałem motocyklem.
Pozdrawiam GT w czarnym macie złapaną przy wjeździe do Cieszyna ok godziny 9.45 Nie miała forumowych ramek, ale być może jest na forum.
Pozdrawiam również oramkowaną 147- czarną, lub ciemny granat. Spotkałem ją ok godziny 13-14 w Wiśle. Kolega zapatrzył się na Czantorię i nie widział, jak mrugałem ;)
Pozdro driver czarnej, oramkowanej 156SW, mijales mnie w takiej sytuacji:
Załącznik 107827
Pozniej wrzuce wiecej zdjec, bo bede mial pytania, ale to osobny temat: http://www.forum.alfaholicy.org/159_...do_roboty.html :(
co ten dostawczak sie tak poskładał ?
mocna dupcia w 159 chyba albo tyn bioły taki słaby
Himek ty wracałeś ok 13:45 Armii Krajowej?
Wyklepało S3 mini!
a no tez pozdrawiam cię tasiek. szkoda alfy :(
Pozdrowienia dla białej Giulietty na rej. KR. Dzięki za wpuszczenie przy grzegórzeckim. :)
Pozdrawiam posiadacza alfy 156 chyba (miała klubowe ramki) stojącej na manhatanie w D.G miedzy przedszkolem a kościołem ;)