Pozdrowienia dla czarnej 156ki z czerwonoczrnymi znaczkami której kierownik dziś wpóscił mnie na Krakowskiej.
Printable View
Pozdrowienia dla czarnej 156ki z czerwonoczrnymi znaczkami której kierownik dziś wpóscił mnie na Krakowskiej.
Pierwsze pozdrowienia w tym roku dla żony Piotra_C w czerwonym Mito :) Minęliśmy się na wjeździe do Graffici koło 13, ale chyba nie zostałem zauważony. Happy New Year :D
pozdrawiam wlasciciela bialej 156 sw z czarnym dachem zaparkowanej wczoraj na Chamaja
oraz wlascicielke bialej 156 mijanej dzis kolo 11 na Batorego
Pozdro dla kierownika jasnozielonej 147 na rejestracji RZE który jechał przez rondo w Kolbuszowej w dosyć charakterystycznej włochatej czapce koło 12 oraz kierownika brązowo szarej 159 RMI również widzianego na rondzie w Kolbuszowej godzinę później.
Pozdrawiam kierownika granatowej 166 wyjeżdżającego z pod biedronki w Kolbuszowej.
pozdrawiam czarną alfa romeo 156 sw 1.9 jtd 16v design giugiaro na ramkach rej . RRS widzianą koło zoologicznego u "Górowej" w Ropczycach dzisiaj około 11.05 :)
pozdro dla 156 z ramkami widzianje dzis w Debicy na ulicy miedzy Cmentarna a Rzeszowska, odmachane :)