wersje przed GPF ok 300-310HP, wersje z GPF 290-295HP mniej więcej. Natomiast tak czy siak warto, bo moment się zwiększa bardziej dół/średnie obroty, przy okazji lepszy tuner znający te auta w EU może poprawić responsywność auta.
Printable View
wersje przed GPF ok 300-310HP, wersje z GPF 290-295HP mniej więcej. Natomiast tak czy siak warto, bo moment się zwiększa bardziej dół/średnie obroty, przy okazji lepszy tuner znający te auta w EU może poprawić responsywność auta.
Mam wersja USA z sierpień 2018. To z GPF czy bez?
USA to chyba nie mają GPF w ogóle, a przynajmniej nie w tamtym czasie o ile tak ogólnie się orientuję - nigdy się nie interesowałem ponad to aby zamówić auto do produkcji jeszcze przed GPF (wtedy traktowałem to jako potencjalny czynnik ryzyka) - ktoś bardziej fachowy w tym temacie może niech potwierdzi
W skrócie bo przewertowałem wyrywkowo ten wątek - w co warto iść? mam 2017 CANADA,BOX czy hamownia(bardziej w to bym szedł) i ile w serii bez modzenia idzie osiągnąć tak na początek?
Po co jeszcze pisac skoro w watku jest kupa informacji i danych o przyrostach? Poczytaj
dokładnie, a potem wątek zamiast 2 tys postów będzie miał 4tys mimo że wszystko zostało już napisane wiele razy
To ja mam inne pytanie, jest sens robienia programu skrzyni przed wymianą turbo na hybrydę? Chciałbym zobaczyć jak jeździ auto po samym programie skrzyni (bo może tyle mi wystarczy do szczęścia), a jak jednak nie będzie to wystarczające to wrzucić hybrydowe turbo, ale jeśli potem mam drugi raz stroić skrzynię to ekonomicznie jest to bez sensu
Jakie turbo kupujesz? Downpipa instalujesz?? Ile chcesz zrobic?
Samo turbo, mam wersję bez GPF, więc nie widzę potrzeby wymiany DP. Celuję w 350 koni, turbo jeszcze nie wybrałem