AR mam dopiero od kilku miesięcy a zarejestrowałem się wcześniej bo szukałem Q2 do innego auta
Printable View
A już kojarzę , (czarne felgi) mrugałem ci awaryjnymi na Sienkiewicza .
A to też już kojarzę:)
Też ostatnio sporo Alf widuje na ramkach ale po mrygnieciu długimi, albo pomachaniu zawsze sprawdzają czy mają włączone światła , albo patrzą jak na dziecko z downem :P Wg. mnie to te ramki to pozostałości po dawnych właścicielach. ja stwierdziłem, że gdybym sprzedawał Alfe to ramki zostają u mnie i lądują na nowej :D
Cześć , Panowie szukam zaślepki haka holowniczego do mojej 159 bo moja komuś się niestety spodobała i teraz troche drażni mnie dziura w przednim zderzaku
Kornat jak się sprawa zakonczyla po rozmowie ze niebieskimi, po czwartkowych szalenstwach na śniegu?
200 +6pkt + zabrany dowód za pękniętą szybę ;)
Trzeba wiedzieć gdzie można jeździć :D pały były że nie odpuściły co ? :D trzeba było powiedzieć że wpadłeś w poślizg :D:D
to i tak utargowane, chcieli dać 500 ;) po mnie jeszcze kilku złapali, dobrą miejscówke sobie wybrali
Szkoda, że miejscowymi nie można się dogadać (z niektórymi),a jeśli można wiedzieć to gdzie wpadłeś w"poślizg"?;)