Pytanie: machacie tylko "swoim" czy wszystkim?
Printable View
Pytanie: machacie tylko "swoim" czy wszystkim?
ja różnie :P
Ja staram się machać wszystkim, ale zaczynam się powoli zniechęcać do tego. Bo tylko jeden chłopak z 156 SW mi odmachał, a tak to żadna 147, 159, ani nawet Guiletta mi nie odmachała :(
Jakbym miał machać wszystkim, zamachałbym się ;)
W zasadzie macham tylko 166 przed liftem (aż raz już) bo... liczę na to, że jej kierowca będzie mi podobnym zapaleńcem dużych limuzyn ;) W poliftowych to głównie prezie siedzą.... No i jegomoście z bielskiego ratusza ;)
Mnie odmachują/odmigują wyłącznie przedliftowe 166 :)
Przez pół roku jeżdżę alficzką, machając wszystkim tylko trzy razy zdarzyło sie tak że mi ktoś odmachał. Nie poddaje się jednak i macham sobie dalej. Nic mnie to przecież nie kosztuje, a jak ktoś mi odpowie tym samym to jestem uchachany jak dziecko i cały dzień mam udany :D
No a ja pozdrawiam żuwika, dzisiaj ok 17:00 wyjeżdzał z Andersa na Żywiecką (w stronę Białej) i strasznie musiał się wk... że ta srebrna L-ka przed nim tak powoli zawraca... :D Cóż, ponętna kursantka, ale mało pojętna :D
Kochani, ja nie mam ramek alfaholików, bo po kupnie Belli dostałam śliczne od Męża i nie chcę ich zmieniać, rozumiecie...:P
ale jestem jak najbardziej "swoja", więc machajcie nawet jak ktoś nie ma ramek :ciao:
ja pozdrawiam w każdym razie, bo różnie to bywa:)