GTV w czasach kiedy wychodziła była jakimś tam lepszym autem producenta. Popatrzcie na ceny Mpower, AMG, GTI, S czy RS z tamtych czasów. Auto zadbane i oryginalne musi kosztować i nie stanieje...
Printable View
GTV w czasach kiedy wychodziła była jakimś tam lepszym autem producenta. Popatrzcie na ceny Mpower, AMG, GTI, S czy RS z tamtych czasów. Auto zadbane i oryginalne musi kosztować i nie stanieje...
GTV w tamtych czasach kosztowała majątek, a w naszym kraju to już był kosmos...
Ja np. nie rozumiem podejścia ludzi którzy niby chcą kupić taki samochód jak gtv ,i myślą w kategoriach a ile dostane za dwa lata za niego ,a ile za pięć lat ,a czy nie stracę ,a jak bym może dostał za 5 to może później sprzedam za 15 , albo nie lepiej dostać zadbany za 7 igłe haha .To auto dla hobbysty a nie handlarza ,to auto się kupuje dla swojej przyjemności ma mi dawać frajdę i ja np mam gdzieś ile za nie dostanę ile na nie będę musiał stracić ,ile wydać zawsze się coś zjeb..ie jak w każdym aucie .
Mnie ten samochód zwykle podnieca. Żona się wku...ła o spidera a za sprawą GTV się prawie rozwiodła a ja kończę w tej chwili dwutygodniowy urlop we Włoszech i..... się cieszę bo jutro zobaczę moje 916-ki. To jest miłość. Tego nie da się prosto wyleczyć.
Zazdrosna:).
Na dodatek, na tego rodzaju "odchył" nie ma paragrafu:).
- - - Updated - - -
U mnie jest tak, że myślę, iż na końcu dostanę za auto 500zł na złomie:).
2x już tak miałem.
Jak się auta kolekcjonuje, to można je sobie wyceniać.
Ale jak się nimi jeździ, to trochę inna bajka.
W końcu sama przyjemność posiadania fajnego auta i jazdy nim jest wartością niewycenialną:).
Taaa powiem wam że przeglądałem mercedesy, crovette (w PL równie ciężko trafić zadbaną w manualnej skrzyni jak ładną GTV), ostatnio 350Z
Od pół roku poszukuje fajnego coupe nawet do 60tys. i większość na rynku to strucle, w dodatku w przypadku wielu aut zalewają nas teraz rozbitki nie z UE tylko z USA :/
To jest przerażające.
A ostatnio znowu spojrzałem na piękno GTV i żalem czemu nie kupiłem tego strucla w busso za 12... do dzisiaj bym sobie wyprowadził ładne auto :(
albo byś wyprowadził, albo nie... z 916 wcale nie jest tak prosto.
Żywiec a to busso z kompresorem za 40tysi to też strucel jest? Oglądałeś?
Ma swoje mankamenty.