z Grunwaldzkiej w Wolności, stali przy kiosku za drugim zakrętem
Printable View
z Grunwaldzkiej w Wolności, stali przy kiosku za drugim zakrętem
Kuźwa przykro,ja dzisiaj ślizgałem się przy carrefurze,ale byli tylko gapie.:cool:
Ja leciałem za Tobą tylko że na letnich słabo się dało kontrolować i drugi zakręt odpuściłem. Ty niestety nie i Cię machnęli. Szkoda w sumie. Kiedyś trzeba się ustawić na wspólne "wpadanie w poślizg" :D
Panowie ucięło nam trochę tematu więc chciałbym tylko przypomnieć że mam na sprzedaż oryginalne stalowe felgi 15" 5x98 oraz kołpaki do nich ;) może komuś się przydadzą.
Czy ktoś robił blacharkę w Alfie chodzi mi jak można się domyśleć o podłogę i progi. Chciałbym wiedzieć jak ktoś robił jakie koszty poniósł i gdzie robił takie coś.
Witajcie mistrzowie ! po 8 letniej przerwie, od czwartku ponownie skusiła mnie Alfa :) Po 145 i 156 przyszedł czas na 147. Planowałem wcześniej po 156 zakup 159, lecz koleś chciał wycyckać mnie z ceną, a że szybko potrzebowałem auta, to w trybie awaryjnym przesiadłem sie na Mercedesa i tak już zostało :) w końcu wygospodarowałem troszkę gotówki na drugi samochód - niezbędny w rodzinie i oczywiście wybór padł na Alfę. Teraz żona pomyka Mercem, a ja objeżdżam Alfkę. Może kojarzycie moja mordę, kiedyś pracowałem w Norauto.
Na marginesie, Seba, to od ciebie odbierałem w IC 2 opony do mietka w listopadzie czy na początku grudnia ???
Jeszcze raz pozdro dla wszystkich.
Siema siema Daro :D Widzę wielki powrót do marki Alfa Romeo ;)
Tak zgadza się pracuje w IC i wydawałem Ci opony :D
Jak byś coś potrzebował do Alfy to odzywaj się :D kabel diagnostyczny też posiadam :D
Pozdro
Haha, byłem pewien w 99%. Będę się odzywał :D
Daro nie wiedziałem że taki pasjonat Alfy jesteś ;)