Jagiel - party dobrze, nie moglo byc inaczej ;)
Printable View
Jagiel - party dobrze, nie moglo byc inaczej ;)
uwaga plan na następny piątek
wypad do Krakowa lecimy do kina a pozniej na imprezke taki jest ogolny plan proszę o odpowiedzi kto wstępnie by sie pisał
Kraków jest jednak troszkę daleko. Z Cieszyna wrócić o 2 to no prob, z Krakowa może być ciężej... Póki co, mieszane uczucia.
Jagiel - party super, i nawet nikomu nie przeszkadzało, że startujemy w BB a później lecimy na Cieszyn. W końcu to bielskie spoty i takie ekhm! panoszenie się, że spotykamy się od razu w Cieszynie mogłoby zostać źle odebrane.
No Kraków nie dalej od Bielska niż Bielsko od Krakowa.
zawsze można zostać na noc w Krakowie myślę że kwestia hostelu albo znalezienie noclegów u znajomych jest otwarta myślę że temat do rozważenia
o widzisz Żuwik :) zgadzam się z Tobą w 100 %, czasem odległość odgrywa podstawową sprawę w całym spotowym życiu. Dlatego ja się potem dziwię pytaniom do mnie dlaczego odpuściłam spoty w BB. A no dlatego że miałam najdalej.
Nie zmienia to faktu że do kina mógłbyś wpaść. Żaden seans o 2 się nie będzie kończył :)
Aniucha a czy po seansie cos planujecie czy do domu
Aniuszko do kina no prob, ale moja odpowiedź dotyczyła jednak całej koncepcji Wojtusia :) Który nota bene powinien wiedzieć czym grozi monotonna nocna jazda po imprezie :)
Żagiel - się nie panosz :P :happy:
A ja zapytam na ktora kino bo do 17ej pracuje...