A gdzie to się Kolega wybiera ??? Chyba nie odchodzi z grona Alfaholików ??? Ostatnio nie bywałeś na spotach, teraz to sie grono zbiera.
A gdzie to się Kolega wybiera ??? Chyba nie odchodzi z grona Alfaholików ??? Ostatnio nie bywałeś na spotach, teraz to sie grono zbiera.
Quattro wiesz co Twoje Białe Bestie już nas nie odwiedzi chamstwo pożegnałbyś sie na spocie a nie tak oficjalnie na Forum :( nieładnie nieładnie :(
Poprostu Quatroooo skończył pewnie studia w K-ce przez co będzie ciągle w Żywcu :D więc troche drogi na spoty by miał aby wpadać no ale raz na jakiś czas masz przyjechać gamoniu tylko upewnij się pierw czy Ja byda :D bo jak mnie nima to nie mosz po kiego przyjeżdzać :D
ja Tobie Kłatro też dziękuję :) za to że byłeś - po prostu
kupa wspomnień - włącznie z tym jak stałam jak pachoł o 19 na 3 stawach i mnie przechowałeś :)
pamiętaj że czwartkowe spoty pewnie się nie skończą i jakbyś tak kiedyś był w okolicy to wbijaj :) trzeba iść jak kiedyś na pizze w kato :)
i do zobaczenia... gdzieś, kiedyś... :)
o kutwa
qłatro nie żyje ? "byłeś" ??
stypa robimy jako ?
tak pierdzielicie jak by to jakiś pogrzeb beł
a przeca qłatro to lamus :lol:
kij mu w oko
niech marszczy freda bez nos
goopi jes/beł to go ni ma co żałować
:jester:
do Q - km to nie przeszkoda
przeszkodą bywa tylko brak chęci - resztę człowiek obejdzie/ objedzie - nawet alfą :lol:
Bocian dobrze prawi...Klimat wypowiedzi faktycznie zmierza ku unicestwieniu kolegi, a przecież nic złego mu się nie dzieje...