-
Pozdrowienia dla czarnej 159 sedan skrecajacej z Kosciuszki w kierunku dworca PKS/PKP ok 14:15 i brazowej 159 sedan ktora zatrzymala sie na przystanku pod Rajem w kierunku na centrum Dębicy ok.15:30.Obie alfy byly na RDE.Mysle ze nie sa zalogowani na forum ale POZDRAWIAM.Coraz wiecej tego w Dębicy
-
Pozdrawiam kierowców ciemno szarej GT z rejestracjami RT..... i jasnoszarej 156 RZ widzianych dziś Widełce jak jechali w stronę Rzeszowa.
-
Pozdrowienia dla kierownika bądź kierowniczki białej 156ki SW z czarnym dachem na RZ ... widzianej po 15tej pod REALEM.
-
pozdrowienia dla czarnej 159SW na debickich blachach z ramkami klubowymi zaparkowanej dzis pod Galeria Debicka przed 18 z podniesiona wycieraczka - ciekawe po co kierownik stawia wycieraczke?
-
zabije Cie dziadu.Zastanawialem sie co za pędzel mi to zrobil,a to Ty:D.Mialem wlasnie o to tu pytac.Pozdrawiam
-
ja nic nie wiem i tej wersji bede sie trzymal :) ;)
-
Pozdro dla kierowcy czarnej 156SW widzianej przed 12 na witosa i drugiej czarnej albo granatowej 156SW, która stała na parkingu PRz pod budynkiem V ;)
-
Pozdro dla kierownika czarnej 147 RLA z ramkami klubowymi widzianego na cpn'ie koło ASI w Łańcucie.
-
pozdrowienia dla czarnej 166 RDE na ramkach widzianej w sobotę rano przy wjeździe do Rzeszowa :) oraz dla srebrnej 156 RJS również na ramkach widzianą wczoraj pod budynkiem UR przez praktycznie cały dzień :)
-
Pozdrowienia dla 22 (chyba) alf poczynając od RZ, RK przez RDE kończąc na RNI widzianych wczoraj w Wyżnym na parkingu :D :D :D