Klara mi po łocach waliła,ale zauwazył żech,ale za pozno.Tyz pozdrawiom:)
Nie pozdrawiom kilku idiotów w niemieckich autach spotkanych dziś na trasie.Sporo sie dziś tego nalęgło.Media markt był zawarty,czy jak?Strach jeździć.
Printable View
a ja chciałem pozdrowic czarna Gt (nr rej. zaczynajacy sie na top) za która mialem przyjemnosc wczoraj wieczorem jechac od rabki do myslenic.
Pozdrawiam Czerwoną GT na krakowskich blachach co mi wczoraj wskoczył przed maskę na alejach słowackiego :D miałam błysnąć w pozdrowieniu, ale obawiałam się ze źle to odbierzesz :D
Pozdrawiam :) to byłem też i ja :)
wzajemnie :)
Chociaż za miło nie wspominam podróży do Wisły, bo było jedno ostro hamowanie i stanąłem przed kolesiem kilka cm..grrr
Pozdrawiam jeszcze srebrną 156, z którą śmigałem w sobotę na A4 za Wrocławiem. Niestety musiała zjechać na Opole :)
Ooooo to Ciebie widziałem przejezdżałem czerwoną 147 prawym pasem:) sorki, że nie zatrzymałem się, ale musiałem być szybko w Katowicach bo mi kobieta ledwo żyła w aucie. Z reguły staram się pomagać bo ostatnio nawet srebrna 156 holowałem bo se kierownik zapomniał nalać do baku:D ale niestety miałem małe emergency na pokładzie.
I korzystając ogólnie pozdrawiam wszystkich których mogłem spotkać na drogach Małopolski w piątek kierunek Katowice-Zakopane i wracając w niedziele:)