Pozdrowienia dla jak się nie mylę poliftowej 166. Najpierw ona mnie później ja ją :D na obwodnicy dziś przed 9.
Printable View
Pozdrowienia dla jak się nie mylę poliftowej 166. Najpierw ona mnie później ja ją :D na obwodnicy dziś przed 9.
Pozdrowienia dla kierowcy bardzo ładnej, niebieskiej 147 (numer zaczynał się chyba OKL, nie wiem czy to nie kolega stecek przypadkiem;)) widzianej wczoraj wieczorem pod Tesco na ul. Długiej. Szkoda że nie mialem czasu bo bym zaczekał i się przywitał :) Widziałem, że mam chyba takie same koła jak Ty... tylko że ja już na zimówkach śmigam :P
a ja dziś widziałem naszą klubową 159 Q4 eMka'ki, jechałem za nią na trasie od Długołęki do Oleśnicy :)
Bez bicia muszę przyznać przewagę napędu Q4 przy mokrej nawierzchni, ale na suchym :crazy_pilot:
a ja dziś około 17:30 widziałem chłopa Izoldy pod Mongolią - pozdro!!
widziana czarna Giulietta OP 89*** w Strzelcach Opolskich. Pozdro
Dzisiaj po 14.00 mijany na Krakowskiej kolega w srebrnej 156, którą widziałem już ostatnio koło pętli tramwajowej na Opolskiej - niestety nadal nie wiem, kto to, a kierujący patrzył na moją 147, więc kumaty ;) DOA19928
Oprócz tego mniej więcej o tej samej godzinie widziana niebieska 147 kolegi stecek , stojąca przy Traugutta -> OKL11492
Pozdravki !
Baruś91
widziana ciemno-granatowa 159 SW (OPO ****) pod Karolinką w Opolu. Ramki były :) pozdro!