Ja oczywiście też się piszę :)
Printable View
Ja oczywiście też się piszę :)
Drodzy Alfaholicy i Alfaholiczki,
Zapraszamy Was wszystkich na comiesięczne spotkanie, które odbędzie się w Niedzielę (24.04.16) na szczecińskich bulwarach o godz. 14:00.
W ramach świętowania tak wspaniałej pogody, ok godz. 14:40 wyruszamy do Trzebieży, gdzie urządzimy wspólnego grilla, szczegóły już wkrótce!
✔ Miejsce: Nabrzeże Celne ul. Zbożowa (przy Lastadia Office)
✔ Czas: 24.04.2016, 14:00 (Niedziela)
Załącznik 196649
No to jest nas już dość sporo:
bajtek5
sVIRUSx
drift-r
SimonG
Gibson
Doblo
Radini Es (chyba)
Mati232 (chyba)
Kolega Gibson twierdzi, że zna dobrą miejscówę na rybkę w Nowym Warpnie. Myślę, że warto skorzystać z tej wiedzy, tym bardziej, że w Trzebieży przy ładnej pogodzie jest tłoczno i raczej będzie problem z parkowaniem naszych alf.
Wstępnie sie pisze. Może uda mi sie Endrjusa zabrac
I ja postaram się pojechać, chociaż głowy nie dam.
Chetnie sie zabiore/zabierzemy z dareme :)
W Nowym Warpnie jest spory plac na ratuszu do zaparkowania ew. przy strazy pozarnej. Znam tam jeden lokal ktory moze nie wyglada okazale ale zupe z dorsza z pierozkami z dorszem maja super :)
Mam wolną tylną kanapę w 9tce więc mogę kogoś zabrać gdyby nie mógł jechać sam.
Ogólnie to w ten nasz wyjazdowy weekend jest motoshow na azotach. Jakby ktoś był chętny to np w sobotę można wpaść na parking ekipą i pójść sobie pooglądać. Można też w niedzielę wpaść tam wcześniej i wyjechać prosto z motoshow.
Motoshow było chyba w poprzedni weekend?
Edit: ok widzę ze jeszcze jedne są. To może spotkanie zrobić gdzieś indziej bo na azoty pewnie nie da rady normalnie dojechać i postawić obok siebie, może głębokie?
Te motorshow co było w ten weekend na MTSach to dupa. Bardziej były to targi motoryzacyjne rajdu magnolii. Te na azotach jest fajne, byłem rok temu i było co pooglądać.
Nie chce zmieniać planu na wyjazd, który jest fajny. Rzuciłem tylko propozycję skoro coś takiego się odbywa. Ja i tak pojadę tam chyba w sobotę, chyba, że kilka osób się zadeklaruje to można się udać w grupie.
Co do parkingów, rok temu było dośc zawalone, ale miejsce się znaleźć dało. O parkowaniu razem w rzędzie raczej można zapomnieć.