UWAGA!!! Mamy zarezerwowane dwa tory do kręgli w klimacie od godziny 21 na godzinę, ale jest możliwość przedłużenia. Wstępu nie płacimy. Proponuję standardowo coś zjeść koło 19ej w KFC a później spalić trochę kalorii rzucając kulki :D
Printable View
UWAGA!!! Mamy zarezerwowane dwa tory do kręgli w klimacie od godziny 21 na godzinę, ale jest możliwość przedłużenia. Wstępu nie płacimy. Proponuję standardowo coś zjeść koło 19ej w KFC a później spalić trochę kalorii rzucając kulki :D
plan jak dla mnie optymalny. zamelduje sie ok 19.30
mam nadzieje ze uda mi sie dotrzec na czas
jak mnie ktoś przywiezie i odwiezie to będę :P
Dojadę do was:)
dzięki za spota ;) fajnie że tyle osób było :) genialny pomysł z kręglami :) wowry co ciekawego następnym razem wymyślisz :) pozdro
z racji tego ze niemoglem byc na spocie a dawno sie niewidzielismy itp. to wyjde z propozycja zeby moze w poniedzialek zorganizowac cos :) co wy na to??
Dzieki za miłego spota- sie usmiałem nieżle i Pozdro dla pumby Wojtka - heh od pamietnej organizacji pierwszych zlotów w Bielsku i wywiadów - Pozdrowienia i do następnego :)
kregle super sprawa :) co do jutra to nie wiem czy dam rade ale to sie jutro z rana wyjasni