To kwestia faktów, nie zdania. Lift zewnętrzny głównie na tym polegał, że poszerzono błotniki przednie i tylne właśnie.
Printable View
To kwestia faktów, nie zdania. Lift zewnętrzny głównie na tym polegał, że poszerzono błotniki przednie i tylne właśnie.
Czyli nadkola od polifta do przedlifta nie podejdą. Artih szukam listew progowych do mojej V6 . Nie wiesz gdzie kupić nowe??
Ktoś może wrzucić fotkę silnika V6 bez sprężarki klimatyzacji zrobione z góry żeby złapać zgranie paska od pompy wspomagania z kołem pasowym?
U wielkie dzięki Jerry napisz mi jeszcze czy to jest pasek klinowy czy wielorowkowy bo jakoś nie mogę się dopatrzeć a jesli jest wielorowkowy to czy ma rolkę napinającą.
Tak patrzę na foty i czy mi się wydaje że pompa wspomagania jest w miejscu sprężarki klimy?
Wielorowkowy.4pk875 contitecha.Napinacza nie ma.
Dokładnie w miejscu sprężarki klimy pompa się znajduje.
Panowie wiecie gdzie kupić nową chłodnicę i dobrej firmy do V6? Dzisiaj V6 polatała po wsi . Zdjęcie na odnowionych felgach i z nowymi oponami w dziale nasze belle:)
Przerabiałem ostatnio, ogólnie ciężki temat przynajmniej w Olsztynie, inter cars ma tylko "Termotec-a" miałem w ręku tragedii nie ma. No ale valeo to valeo.