to robimy cos jutro??
Printable View
to robimy cos jutro??
dzisiaj to sie pracuje a popoludniu leniuchuje
jutro mozna poleniuchowac. ja wlaasnie robote koncze jade na fuche a potem by szlo uznac cos.
ja sie wybieram do krakowa w odwiedziny do marcina
no to pytanie do reszty spocimy sie dzisiaj?? jakies halołin czy cuś
Dzieki wielkie
Miło było was zobaczyć , innych poznać, Rafał może jakoś sie uda coś jeszcze wspólnie zorganizować.
mam nadzieje ze spotowac bedziemy sie cześciej.
Pozdrawiam
uwaga w ramach wypadu piątkowego oraz imprezy związanej z opuszczeniem kraju przez obywatela żułwika spot piątkowy zakończy sie imprezą co do lokalizacji temat jest badany przez M.Wowrego oraz przez moją skromną osobę bardziej szczegółowy update za pare godzin
ja pojawię się ale tylko do 21 - potem jadę tworzyć z pasją :(
To widzę, że od dłuższego czasu lecimy na 2 fronty, ale fajnie że organizujecie mi pożegnanie, to ja sobie nogi na biurku założę i... :happy:
Jak Wojtek wspomniał, chciałbym się z Wami pożegnać, mam nadzieję że nie na długo. Plan na imprezę chwilowo się rozjeżdża, ale coś zorganizujemy (my nie zorganizujemy? my?!)
Tak więc pospotowo zapraszam całe zgromadzenie na piwko lub colę i trochę rozrywki :happy:
No, każdy coś organizuje to będzie klika imprez i każdy coś dla siebie wybierze a później wszyscy zbiorą opierdziel od najwolniejszego człowieka na podbeskidziu czyli od Quattra ;P Miało być DECADE, ale jak się okazało to mają Salsa Night, więc na parkiecie pewnie bawił by się najsztywniejszy człowiek na świecie czyli Slavik ;) Co do Klimatu to nigdy nie wiadomo co tam się dzieje. Jest jeszcze opcja Retro w Cieszynie ale jest tam dość głośno i dogadać się mogą tylko dwie najgłośniejsze osoby na podbeskidziu, czyli Socik i JA :D Ma ktoś jakiś pomysł? pliiiissss :)