mnie dziś brak, dopiero za tydzień byda ;)
mnie dziś brak, dopiero za tydzień byda ;)
a za tydzien w sobote piechtolotem do gliwic :D zobacze jak mi sie bedzie chciało to przyjade :P
A moge wiedzieć gdzie się zbieramy dziś???Żebym zaś nie jezdził po parkingu i szukoł??? Pod Liroy'em????Tam kaj wystraszyliśmy kolesi z Audi fanklubu???
ja i tak pierw podjade tam zobaczyc a bedzie chcial sie ktos podpiac ? jak cos moge zabrac kompa :D
No dobra to ja przyjade pod pierwsza raja przy Go sporcie tam kaj żesmy stali 2 tygodnie temu jak wichura była , naprzeciwko Liroy'a:)
- - - Updated - - -
No i czwartkowy Go Sport zamienił się w "GO...Punkt 44"...Chyba impreza się przenosi w inny plener bo dziś pod Go byliśmy "MY" sami....A na Punkcie było sporo wiary i zajebiaszczych fur w stylu trampka ala monstertruck i ekipy z VAGfamily....A ja z innej beczki wrzucam fote jaka jest różnica optyczna między felgą 15" a 18" bo akurat dobrze się auta ustawiły :)Załącznik 73834
No dziś było kozacko :P haha trampek wymiutł wszystko :D P4 dzieki za odjazd do Kosty :D bajerancko :D dobrze to cóż do następnego :)
Tez dzieki za dzisiaj. Nastepnym razem to chyba 44 bo lipa straszna pod GO sie zrobila...
Trampek najlepszy dzisiaj :) chociaz Conspirow Renault Ithalia tez calkiem calkiem ;)
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
a goooowno prawda
ta z 15" stoi dalej
więc perspektywa jest na korzyść 18"
bo skoro przyjmujesz perspektywę jako dobrą to wyjdzie na to że twoja jest sporo wyższa od P4 - tak widać na foto
:lol:
- - - Updated - - -
postaw jedno za drugim i wtedy foto
druga sprawa - kwestia opony
wtedy będzie w miarę obiektywnie
- - - Updated - - -
perspektywa robi swoje
masz zaebiście wielkie lusterka
taką samą blachę rej.
i lampy również
= to zdjęcie nie jest miarodajnym porównaniem http://www.forum.alfaholicy.org/imag.../paperclip.png Załączone obrazy http://www.forum.alfaholicy.org/atta...lgach-1234.jpg
Dobra mój błąd:P:P:P Ale idzie w miare porównać jak leży a kazdy widzi ,że auto P4 dalej stoi....Nie robiłem matematycznego porównania bo bym auta na kresce postawił tylko optyke....
teroz to sie tłumacz - ni ma uja - 5zł za lampy zapłacisz :lol:
- - - Updated - - -
ale foto 18" na 156 przy gyty 18" mosz gratis