Pozdrawiam kierownika alfy 156, ktory był na weselu w Tarnowie;) Podnioslem wycieraczke;)
Printable View
Pozdrawiam kierownika alfy 156, ktory był na weselu w Tarnowie;) Podnioslem wycieraczke;)
Mariusz Ty lepiej zajmij sie praca, a nie siedzisz w oknie i patrzysz czy jakis alfaholik nie przejezdza obok:D.Jutro znowu wybieram sie w okolice Tuchowa. Pozdrawiam
Mariuszku jak milo widywac Cie codziennie:D
Tarnów milczy, tak jak i odnośnie ostatniego zlotu .....
Piotrek umnie w pracy wiedza ze mam skrzywienie do alf wiec nie dziwi ich widok ze od czasu do czasu podjezdza jakas alfa:) Kiedy znow bedziesz? :)
nie wiem, a co zapalniczek Ci juz braklo:D?Moze w nastepnym tygodniu moze za dwa.Dam Ci znac jak cos
czyja czarna 159 SW Ti (zagraniczne blachy) na grafitowych polksiezycach 18" stala dzis w miejscowosci Mędrzechów??
czyja srebrna 159 sedan na turbinach od Julki stoi pod huta szkla wrezśniak w Ladnej?I wczoraj w Lisiej Górze widziana zielonkawa 166 pod okregowa stacja diagnostyczna
Witam,ktoś zna jakiegoś magika od alternatorów i drugiego co by mi go z auta "zwalł"?
Janusz Jarosz w Dębicy zrobi Ci wszystko.Robilem u niego 2 razy altka-koszt ok.140 zl z demontazem,wymiana czesci