Jutro zamawiam 8 kalendarzy:
1. YonasH
2. Jola x2
3. Krusz
4. Scuderia
5. abir1
6. Myszkin
7. michals_88
Ktoś jeszcze?
Printable View
Jutro zamawiam 8 kalendarzy:
1. YonasH
2. Jola x2
3. Krusz
4. Scuderia
5. abir1
6. Myszkin
7. michals_88
Ktoś jeszcze?
Michał, jak mi wytłumaczysz dobrze jak tam dotrzeć, to oczywiście postaram się przyjechać:) muszę tylko szofera skołować:))
- - - Updated - - -
Moi Drodzy, faktycznie czas coś w tej kwestii ustalić! :crazy_pilot:Czekamy z Michałem na Wasze sugestie i opinie!
Jako, że jest już poniedziałek, otwieram listę chętnych na najbliższy czwartkowy spot oraz na spot % 14 grudnia-piątek, Jeff's na Polach Mokotowskich, godz. 19.00-20.00:)))
Buu, dwa dni za wcześnie tego alko spota robicie :(
Michal, nie zebym robil Ci dywersje, fajnie ze podjales te temat, ale IMO poczekajmy na Krusza :) Jeff's przy Zwirkach to srednia opcja, bo daleko od wszelkich srodkow komunikacji.
Na piwo proponuje browar Bierhalle Arkadia lub Bierhalle Nowy Swiat - jedno i drugie przy metrze. Jeffs to w zasadzie tylko taryfa pozostaje, chyba ze ktos lubi spacerowac po parku in the dark :)))
np poniedzialek 17tego o 19:00 zeby dobrze zaczac nowy tydzien ew niedziela 16tego o tej samej porze:)
Tym bardziej, że mi niestety weekend 14-16 nie pasuje :(
tak czy inaczej w najbliższy czwartek postaram się być:)
Marcinie, ja po prostu w związku z brakiem decyzji ruszyłem z tematem i tyle, miejsce i dokładna data jest do uzgodnienia, tylko żeby nie skończyło się tak, że nic z tego nie wyjdzie. Jak dla mnie może być i poniedziałek 17 i niedziela, tyle sądziłem, iż lepszy będzie jakiś dzień przed weekendem, gdzie następnego dnia po spotkaniu większość ma wolne...
Łobecny w czwartek :)