Napisał
Nazar
Dobra jak będe wam sprzedawał przypadkiem koła to nie mniej niż 2 tysie a innym popchne za 1000 żebyście nie gadali ,że krzywe , zdarte , obite. Jak chcecie dać za felgi takie jak z linku 2000 to dawajcie . Ja nie twierdze ,że każde z aukcji są dobre ale sam kupuje i raz wtopiłem tylko . Pozatym z felgami jak z autami -rynek zabity i żeby sprzedać to trzeba dać dobrą cene . Ja także rozumie dać za felgi np. 17" bez opon 2500-3500 tysia ale za kulty ( np.BBS-RC 9,5/10 cala szerokie w dobrym stanie )a nie za zwyczajne felgi . Ludzie też wołają za auta tyle co chcą a sprzedają za tyle co nie chcieli ( jak kolega Pablo i jego św. pamięci GTV co zeszła z 15000pln na 7600 jak dobrze pamiętam - bo sam żałuje ,że jej nie wziąłem )
- - - Updated - - -
PS . Bociek ja nie wklejam linków "moich kolegów" (reklamując ich) tylko robie to z nudów bo może akurat ktoś z forumowiczów szuka na szybko to podaje mu na dłoni "świerze sztuki" . Ja mam taki nawyk - dziennie aukcje wertuje w poszukiwaniu rodzynów . Sam szukam do siebie felg więc może komuś pomoge .