Michu Ty tutaj nie pisz o jakis wybujałych silnikach kup GTA i tyle
Michu Ty tutaj nie pisz o jakis wybujałych silnikach kup GTA i tyle
Printable View
Andrzej myślałem nad kappa, rozważałem 164,166- ale cholernie chciałem sprawdzić coś z 4x4 i 5cyl rzedowe z turbo, przedni napęd zaczął mi się nudzić szczególnie na śliskim, wstyd się przyznać ale te warunki 4x4 5cyl. TB spełnia tylko Audi s6 2.2 i Volvo v70 Wszystko z lat 90 innych fur nie uznaję no i przeklniecie mnie :D kupiłem http://www.adrenalinemotorsport.pl/g...ozorny-sleeper
Alfa To nie jest nie ma tego klimatu, nie ma tego prowadzenia, nie ma tego czucia układu kierowniczego no i tego czegoś :D ale przyczepność jest hmmm skręca kark :). Do włoskich fur wrócę pewnie następnym razem najchętniej Maseratti Quatroporte IVgen ale puki co zbyt biedny jestem, jedno łączy 2.5v6 Busso z 2.2t audi obydwa są legendarne i po części tym też się kierowałem. Mam nadzieję, że choć trochę ktoś mnie zrozumie, włoskie nadal szanuję i bronię przy każdej dyskusji nt motoryzacji. Jakby 155 miała v6 i 4x4 nic bym nie szukał, 4cyl to nie dla mnie ....
164Q4 się kłania Wielka fura dobra trakcja 4x4 no i silnik V6
Michu, gratulacje, bardzo dobry wybór, kupiłeś tą konkretną sztukę?
Andrzeju 164 Q4 do codziennej jazdy i z gazem raczej już nie pasuje, bo po prostu takiego auta jest szkoda. Co do Audi . Silnik 2,2 fajny i przy odpowiednim traktowaniu wytrzymały . Masz rację że auto to nie ma klimatu Alfy . Oby dobrze służyło u ciebie :)
Kasztelan tak ta konkretna 3m-ce w moich łapach- jeździłem na przemian Alfą i tym czymś i powiem tak pod względem doznań Alfa z v6 wciąga nosem Audi mimo gorszych osiągów.
Andrzej ja 3lata gdzieś myślałem na co zmienić no ale 164q4 spłonąłbym na stosie gdybym na co dzień tym jeździł.
A z ciekawostek silniczki od klimatronika są te same tylko u nas 12V Boscha a tam 7.8V i w alfie nigdy nie zaglądałem a tam pierwsze co :D
Długo na co dzień był 164 Q4 nie pojeździł. Chłopcy w białych kapturach krzyczący White Power już by temu zaradzili. Jako niewierny spalony był został i oczyszczony na wieki:)
Taka Noc Oczyszczenia choć to marny film :D. Niestety garażu nie mam a specjalnie wynajmować żeby Alfa tam latami stała-kumulacja kosztów, więc postanowiłem sprzedać, chociaż serce mniej boli, nie mogłem patrzeć jak stoi pod chmurką.
Panowie co się dzieje z V6 którą miał Tomi . Podobno kupił ją Krawat.