Dawno tu nie zaglądałem do tego tematu :P Ale pozdrawiam czarną 147 FL , na klubowych rameczkach, pod polibudą w Katowicach dzisiaj widzianą. Ja stałem kilka aut do przodu ;)
Printable View
Dawno tu nie zaglądałem do tego tematu :P Ale pozdrawiam czarną 147 FL , na klubowych rameczkach, pod polibudą w Katowicach dzisiaj widzianą. Ja stałem kilka aut do przodu ;)
Kogo to dziś strąbiłem w Bielsku na dwupasie? 156 czarna sedan SR rejestracje ;) Z daleka ramki widziałem, a jako, że byłem busem, to trąbiłem. Wołałem potem na CB, ale nei odpowiadał. Widziałem również wiele Alf po drodze z Szczyrku do Bielska.
Pozdrawiam kierownika srebrnej 166 (chyba) widzianego wczoraj koło 17:00 w Bielsku na skrzyżowaniu Andersa i Sosnkowskiego (Kaufland)
Załącznik 111934 czyja to alfetta kolo mojej 166? Media Markt Rybnik, bardzo często tam stoi . Ktoś od nas ?
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej (czarnej?) 159 z ramkami widzianego wczoraj na Medyków w Katowicach ok 17.30
Pozdrowienia dla kierowcy/kierowniczki czarnej 159-ki, obok ktorej zaparkowalem dzisiaj pod Lidlem w Jaworznie. Bella na sosnowieckich numerach. Żałuję, że zdjęcia nie zrobiłem, bo piękny widok był.
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Orson często tam stoi ta 159 ale trzeba przyznać że
jest śliczna
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
Czyja to Berlina 156 fl stała dzisiaj pod UE w Katowicach?
Pozdrowienia dla czarnej 147 fl na blaszkach KR. Ja stałem na wyjeździe z Ingardena.
pozdrowionka dla 156 na TSZ która sie podstawiła koło mnie w bonarce na parkingu kolo :) fotka zrobiona :D
Pozdrawiam również:) Czekam na fotke:)
Pozdrawiam kierowce czerwonej 156 na klubowych tablicach mijana kolo Szejka w Trzebini o 13:35 :D
Wysyłane z mojego Live With Walkman za pomocą Tapatalk 2
Ciemna 156 SW oramkowana na katowickiej w Bytomiu, pozdrowienia dla kierowcy/kierowniczki ;)
Często staje na katowickiej w bytomiu ostatnio wiec to pewnie ja;)
Dokładnie tak :)
Pozdro dla czarnej 147 z wczorajszego P.O.M. :D
prosze bardzo, jeszcze sie rodzinka załapała ;> http://img199.imageshack.us/img199/4417/m4ek.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Kto był 26(sobota) w energy? :D
stało kilka belli na parkingu, ale nie widziałem ramek bo się nie przyjrzałem:)
te które pamiętam to srebrna 147 KR, stała obok mojej i czarna KOS/lub KLI XD
Porawiam dzisiaj widzianego Himka na terenach przemysłowych , jechał żeś za mną i nie widzałeś awaryjek :(
O kuchnia, to przepraszam poprawię się :( Zamyślony musiałem być :D
albo to ten blask koleżanek które ze mną jechały mnie oślepił :D
Pozdrawiam alfistę z GT spotkanego wczoraj pod lidlem. Miło się gawędziło :)
Pozdrawiam Alfistę w białej GT z Legnicy widziany wczoraj na Libana
Pozdrawiam alfiste z 156, widzialem dzis o 17:15 obok plazy w Rybniku, w samochod zapakowana cala rodzinka. Akurat przechodzilismy przez pasy ;)
Pozdrawiam kierowcę ze 156, kolor myszowaty, czarna klapa bagażnika i włoska flaga oklejona przez całą długość samochodu. Ok godzinę temu na światłach koło M1 w czeladzi ;)
Wepchnąłem się przed Ciebie Iveco Daily ;)
Pozdrowionka dla właściciela srebrnej 156 FL 1.6 TS która stała u mechanika na Jasnowicach ze sprzęgłem. Bardzo "chwalił" łatwość dostępu i wymiany sprzęgła w twoim aucie ;)
ktoś z naszych śmigał dziś obwodnicą Krakowa 166 po FL ???
Pozdrowienia dla oramkowanej 156 na Krakowskich blachach sunącej przez "Krakowską" w Jaworznie, oraz pozdrowienia dla SoulSucker'a (najprawdopodobniej się minęliśmy dziś wieczorkiem obok elektrowni :D
PZDR dla roba146- zatitane i odmrugane na skrzyżowaniu na Redenie.
Conspir- nie ty wyjeżdżałeś z 1-go Maja o 7:00?
Pozdro dla kierowcy :)
Wpadnij na spota
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/10/137.jpg
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla Proxima, który mnie dzisiaj rano omrugał na drodze :)
Pozdrawiam krakusa w czerwonej 159 mijanego po 16 w Miedźnej - łapki były
Kto w Katowicach na ramkach jeździ czarną 159 taryfą ?
Pozdrawiam kierowce 155 z którym mijałem się dziś w Płazie ok 15, łapki poszły z obu stron