Witam wszystkich z Wrocławia i Dolnego Śląska! :)
Printable View
Witam wszystkich z Wrocławia i Dolnego Śląska! :)
- pogratulowac zakupu i dobrego gustu.
Panowie jak teraz są spoty, bo trochę się pogubiłem :P Chłopaki z Lancia klubu się spotykają co drugą środę (nie pamiętam już w jakich godzinach daaawno mnie nie było) a jak jest z Wami ? Sprawiłem sobie już drugą AR to może wkońcu pojawiłbym się na spocie :)
Bubu niestety nie dam rady bo zamiast Wrocławia muszę jechać do Poznania w środę :/ może za tydzień
Witam, jest ktoś w stanie pomóc mi z wyciagnieciem navi z alfy (swojej :D). Meczylem sie juz kiedys i dalem rade, teraz musze znow i nie daje rady.. Bedzie tez okazja poznac sie z kolegami z Wroclawia pod mostem ;) pozdrawiam
Zgadza sie, przed FL.
Miałem takie fajne druciki z innego auta, nie moge ich znalezc, a zwyklymi gwozdziami to nie daje rade :P ciezka navi i ciezko ja wyciagnac.. jakby ktos z kolegow mial dobry patent (magiczne druciki :) ) robil to wczesniej i potrafil mi pomoc bylbym bardzo wdzieczny ;)
@stecek
- nie ma sprawy, może byc za tydzień.Kod:Bubu niestety nie dam rady bo zamiast Wrocławia muszę jechać do Poznania w środę :/ może za tydzień
- tylko daj znać wcześniej, ja mieszkam obok mostu to dla mnie 5 minut na piechotę.
pod mostami to się menele spotykają:))))