pozdorwienia z czarnej AR 147 dla srebrnej (chyba) AR 156/156 SW na blachach PO, jadacej wczoraj poznym wieczorem z Wrzesni do Pnia.
Printable View
pozdorwienia z czarnej AR 147 dla srebrnej (chyba) AR 156/156 SW na blachach PO, jadacej wczoraj poznym wieczorem z Wrzesni do Pnia.
Pozdro Greciu! :) Chyba nikt nie chciał Cię wpuścić na światłach haha :P
Pozdro dla oramkowanej 156SW na PL'ach (śliczna, bardzo śliczna) chwilę przed Tobą ścigałem IDENTYCZNĄ taką jak TWOJA, dlatego tak za Tobą darłem żeby wyprzedzić (też miałeś 2.4) .
Pozdrowienia :))
ja jeżdze tamtędy do teściów. Pamiętam że jest jeszcze ktoś z pobiedzisk - srebrna 156. A samym gnieźnie też kilku już spotkałem.
Kto to się tak ładnie do mnie uśmiechał na ks. Mieszka I ? Z czerwonego muminka na WI chyba rejestracjach ;)
i chwilkę później 156 sw czarna na ramkach z przestrzelonymi dość mocno tylnymi drzwiami od strony kierowcy.
O ile widziałeś tą czarną 156 SW z przemodelowanymi drzwiami gdzieś pomiędzy 16 a 17 to pewnie byłem to ja - pamiątkę zrobiła mi stara vectra w Radomiu podczas powrotu ze świąt :mad:.
Nie widziałem Cię nigdzie, choć staram się zwrócić uwagę na każdą alfę jaką mijam :)
Pozdr