DDEvil, no własnie takie są plany, by jechać w nocy z czwartku na piątek z piątku na sobotę nocować, a wracać w niedziele :)
Printable View
DDEvil, no własnie takie są plany, by jechać w nocy z czwartku na piątek z piątku na sobotę nocować, a wracać w niedziele :)
czy ma ktos problemy z logowaniem?
Kate, logowalem sie drugi raz z innym mailem i loginem dalej to samo:(
Cytat:
Napisał DDEvil
jeżeli wyjedziemy w nocy, na to samo wyjdzie, co w zeszłym roku - męczącoCytat:
Napisał Kate
może by tak wyjechać w piątek np. o 6:00, akurat dojedziemy jak rozpoczyna się zazwyczaj "doba hotelowa"?
Bardzo chętnie się do was dołącze w krk.Cytat:
Napisał markus
Co do noclegu - macie jakieś propozycje konkretnych hoteli? Jeżeli nie to zostaje nam camping, tak jak już wcześniej wspominałem ;)
ja narazie znalazłam coś takiego
http://www.vasmacskapanzio.hu/englishindex.php
ale szukam jeszcze czegoś tańszego, tutaj ok 65zł za osobę
większość pensjonatów ma 10-12 miejsc noclegowych
Najlepiej by było jakby cała nasza ekipa ulokowała się w jednym miejscu. Co do tego pensjonatu przez Ciebie zaproponowanego wydaje mi się dobrym rozwiązaniem. Przy apartamencie 4 osobowym (takim byłbym zainteresowany) to wychodzi ok. 55zł od osoby i śniadanie gratis ;)Cytat:
Napisał moninika
Najlepiej by bylo ale watpie zeby sie to udalo w zeszlym roku nocowalismy w dwoch roznych pensjonatach.Cytat:
Napisał M@T
Tez bym wolal jednak w piatek rano jechac ze wzgledu na prace.Cytat:
Napisał moninika
Jeżeli chodzi o ten pensjonat co zaproponowała moninika, to napisałem do nich maila i są wolne miejsca w tym czasie w cenie 10600HUF za 2-os. pokój ze śniadaniem i 17200HUF za 4-os. ze śniadaniem, wystarczy do nich napisać maila z prośbą o rezerwacje bez konieczności płacenia zaliczki.
pzdr
M@T, a ile mają wolnych tych miejsc?
jak nie chcą zaliczki to zarezerwuj od razu - im wcześniej tym więcej wolnych miejsc???
no i targuj się,
na stronie jest cena 9000, i jeszcze zniżki dla grup zorganizowanych :mrgreen:
liczymy na Ciebie:)
Witam! Czy jedzie jakaś kolumna z śląska? wogule wiem ze to trochę za wcześnie ale gdzie będziecie przekraczać granice (Cieszyn) ! Bo ja z Patrykiem_wey z chęcią dołączyli byśmy się do takiej kolumny! Co do noclegu to to każdy indywidualnie załatwia czy może jakoś grupowo jak tu niektórzy już piszą? Pozdro