Jak dasz rade wyrwać się na jakieś spotkanie to wpadaj nawet roverem ;)
Jeśli chodzi o mnie to mnie pasuję te dni, chyba że coś wypadnie. Co do godziny to może 17-18-19? :)
Printable View
mi najbardziej lezy 18. Na godzinke moge wpasc w piatek :p chyba ze bedzie wiecej chetnych na sobote/niedziele to tez pasuje :p i o ile mi grafiku nie zmienia ._.
To chyba na weekend było by najlepiej o ile bedzie jeszcze ktoś chętny :)
jak zawsze przychodzi spotkanie to cisza. A kiedys z 10osob bylo z okolic takich chetnych, teraz umarli... chyba alfy w serwisach stoja :\ Ehhh. Ja jutro do 14 pracuje. Pozniej robie uszka :D za duzo grzybow ususzylem trzeba troche zjesc xD moge o 18 na godzine. Ewentualnie sobota/niedziela.
p.s robimy zrzute na wizytowki z linkiem do tego tematu?:D 1000wizytowek 120zl :p bedziem ladowac za kazda wycieraczke xD
Dzisiaj chyba i tak nic nie będzie bo pogoda do dupy ;/ A jak tam u was panowie z weekendem? :)
Ja czekam na auto bo w koncu staneło i odmówiło palenia;)Zobaczymy co spec wymyśli...Poza tym z dupy pogoda i mało nas:/
ale oszust stanelo to nie wiem gdzie. Tak w ogole kamere musze kupic bo ciagle mnie sledzisz. Wszedzie cie widze :D nawet dzis mialem wrazenie ze za mna jechales hahahahaha. :p Trza by bylo powiekszyc nasza grupke trochu.
Miałem serio akcje z autem.Wczoraj stałą całą noc w polmozbycie na parkingu bo nie odpaliłem.Dziś na hol i do Semenowicza pół dnia i majster zrobił temu fura dalej jeździ;)Strzeliłem małą konserwacją spodu no i jeszcze rok wytrzyma;)
haha, a co ci sie stalo ze odmowila jazdy?:D Twoja kobita mnie nie poznaje, jak jej w sklepie mowie Dzien dobry to nawet sie nie usmiechnie :D hahaha
No rameczki dzisiaj doszły, jutro będą na autku ;)