Mam okazję kupić tanio skrzynie biegów od 166 2,4jtd 6 biegowa, spasuje do gtv 2,0ts?
Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
Printable View
Mam okazję kupić tanio skrzynie biegów od 166 2,4jtd 6 biegowa, spasuje do gtv 2,0ts?
Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
Ja myślę nad zakupem skrzyni na zapas ,bo do mojej 5 biegowa jest powoli rzadkością ale jeszcze czasem można trafić. Z tą skrzynią jak dobrze pamiętam to wyszło tylko coś około 3 tyś. szt. z silnikiem 3,0.
A tu następna 3,0....co jedna to lepsza :D
http://olx.pl/oferta/piekna-alfa-rom...tml#f01e5757b9
bosh maras powinieneś dostać ostrzeżenie za ten link :P
Ciagle szukam zderzaka do V6 lata 98< w stanie idealnym. Anyone ?
Kilka lat temu widziałem 156 z barokowymi spoilerami, teraz żałuję, że nie zrobiłem zdjęcia :)
A co do zbiorniczka. Czy on w oryginale nie jest żółto brązowy jak pojemnik na musztardę w budce z hotdogami?
- - - Updated - - -
Napiszcie mi proszę na zo zwracać uwagę przy oglądaniu GTv (tylko 3.0 i przedliftowa)
Wiem, że ten temat już był poruszany, przebrnąłem przez te setki stron forum ale temat szybko zamieniał sie w śmietnik i dyskusje na temat lpg i wyższości V6 nad tsm i tsa nad jts. Dlatego proszę o dokładne informacje w jednym miejscu.
- - - Updated - - -
Pytanie do marasa37. Widzę, że jesteś z Poznania. Może chciałbyś pokazać mi swoją GTvke? Z Zielonej góry nie mam daleko a byłaby to cenna wskazówka przy wyborze własnej. Wracam do Polski 2lipca.
Pozdrawiam
Zbiorniczek w oryginale jest jak w każdym innym samochodzie - przeźroczysty :)
3.0 nie ma jakichś większych słabostek poza koszmarnym spalaniem. Musisz ocenić ogólny stan tj. jak pracuje, jak wkręca się na obroty, czy nic nie stuka, skrzypi, szumi, jaki jest stan płynów, etc. Kup sobie kabel niebieski Viakena KKL za kilkadziesiąt zł i podłącz auto do laptopa, potem 2 raz pod dłuższej przejażdżce.
Zobacz czy tylne zawieszenie nie ma negatywu (jeśli tak, jest do remontu) i zobacz jaki jest stan uszczelek drzwi.
Czy ten kabel musi miec jakies oznaczenie? Bo znalazlem niebieski do vw,skoda,audi. Czy on podejdzie?
Ja mam taki do Ph2: http://viaken.pl/pl/interfejs-fiat-e...tyku-obd2.html
Do Ph1 potrzebny jest inny. Najlepiej kupić wersję na bluetooth. Jest też potrzebny ktoś doświadczony w obsłudze :)
Wskazówki co do kupna gtv 3,0 na co zwrócić szczególną uwagę ,wszystko to co wyżej napisano .Reszta standard jak przy kupnie każdego auta .
Co do pokazania mojej gtv nie ma problemu ,tylko pomimo ,że jestem rodowitym Poznaniakiem nie mieszkam już od 8 lat w Poznaniu ,mam jakieś 80 km z kierunku północny zachód .Bywam czasem w Poznaniu ale nie zawsze gtv ,więc jak będziesz się wybierał kiedyś do stolicy pyrlandi możesz dać znać mi na priv. może i ja będę w tym czasie to nie ma problemu pokażę opowiem itd ,ale ciężko może być zsynchronizować takie spotkanie.