Dzięki wielkie! Ten z 2017 powinien być dobry
Printable View
Dzięki wielkie! Ten z 2017 powinien być dobry
Cześć jakby ktoś potrzebował mam oryginalny dyfuzor kompletny od Veloce, zamówiłem w serwisie ale warsztat tuningowy nie ogarnął, że mocowania zderzaka są inne w zwykłej wersji i mam na sprzedaż nieużywany oryginalny dyfuzor veloce.
nie inne mocowania tylko kształt/wymiary nawet odblaski są inne. Niestety tylko pasuje do zderzaka z Veloce i dopiero jako komplet można założyć do zwykłej.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany, mam do odsprzedaży chiński dyfuzor ala veloce do super/bazowej giulii.
Używany, z drobnymi śladami kontaktu z innym autem.
Forumowiczowi oddam za symboliczne 3 stówki. Opis i zdjęcia w ogłoszeniu
Edit: WSTĘPNIE SPRZEDANY
https://www.olx.pl/d/oferta/alfa-rom...5-IDK9fRi.html
(Mam też na sprzedaż nowy oryginalny "dyfuzor" Super na jedną końcówkę wydechu, ale to pewnie mało kogo będzie tu interesować)
Miałby ktoś na sprzedaż chiński dyfuzor? Powyższa oferta widzę nieaktualna :/
Ja mam na sprzedaż ori od wersji super z dwiema końcówkami wydechu jak byś chciał.
Jakby ktoś chciał to leży u mnie nowy dyfuzor do Super z Ultera - połyskliwy czarny coś pomiędzy Veloce a Q - tylko trzeba robić na podwójne rury przeróbkę u swojego machera tłumikowego, lub zagadać z Ulterem o ich (ale standardowo mają z jedną rurą fake). Miał być dla znajomego, ale wyszła zmiana koncepcji, mogę zwrócić Ulterowi ale A) nie chcę im zawracać głowy skoro zrobili mi przysługę, B) proponuję tu komuś tu bo samego nie da się kupić a może ktoś by taką właśnie chciał, ma już ich tłumi i chce sobie podwójny wyrzeźbić. Tylko raczej odbiór osobisty bo nie bardzo mam w czym to wysłać bezpiecznie. Ewentualnie jeśli ktoś jest 100% zdecydowany i zaliczkuje to po drodze nad morze za niecałe 2 tyg w sobotę mogę zabrać - będę gonił A1 potem zjeżdzał chyba jeszcze gdzieś w Kopytkowie - kierunek Wicie. Druga opcja to na koniec sierpnia będę w Tąpadłach - gonię A4 pod Wrocław, potem na południowy zachód.
fotka poniżej - wersja finalna z taką wargą do przyklejenia na dwustronnej taśmie na odcinku pomiędzy lampami (wspominam bo Ulter ciągle na stronie większosć zdjęć ma prototypu bez tej wargi):
Załącznik 279760. Cena 550zł FVAT/paragon.
Jak ktoś potrzebuje oryginalny nie używany dyfuzor dla veloce zapraszam na olx
olx.pl/d/oferta/dyfuzor-alfa-romeo-veloce-CID5-IDJVA2G.html
Załącznik 279986
No i ja zechciałem.