Sprawdziłem wczoraj to ładowanie w małej trasie (150km). Bez względu na moc włączonych odbiorników, obroty silnika, napięcie w instalacji elektr. w czasie jazdy cały czas jest w granicach 14,1 - 14,2V
Printable View
Możesz wrzucić fotkę, jak zrobiłeś to bocznikowanie.
Bo aż wierzyć się nie chce, że tak banalna rzecz rozwiązuje problem ładowania.
Zrób tak, jak jest opisane w poście 133. Po wyjęciu IBS-a widać co trzeba ze sobą połączyć. Nikogo nie namawiam do grzebania w IBS, robisz to na własną odpowiedzialność. Moja Giulia jest z USA, może w niej być coś inaczej jak w tych UE.
epsonix, kiedy można się spodziewać urządzenia "oszukującego" IBS?
Prace trwaja ale z moim czasem roznie. Poza tym jest troche do wyczajenia i potestowania. Na razie prototypem się bawię. Plytke robie w przyszlym tygodniu.
Jeszcze sie troche jednak naczekacie
Załącznik 290420
niestety, nasze moce przerobowe produkcyjne są i tak ograniczone, biznes się ruszył a też nie jestem taki żeby z łapanki brać kogoś pierwszego lepszego - wolę zostać przy swojej niezawodności/jakości i nie ryzykować. Jeśli chodzi o development to też, ja w firmie robię 70% rzeczy i z czasem jest tak że bywa przez 2-3 tyg nawet nie napisze linii kodu... Ale wróciłem do projektu ostatnio wiec jest nadzieja. Projekt też muszę dobrze przetestować - tu może jakiś program przedsprzedaży bedzie i za niższe pieniądze dorzucę po beta testach jakąś ograniczoną grupę klientów chętnych do testowania wersji RC za feedback/ewentualnie potrzebę wykonania potem sobie upgradu firmwaru. Będe informował na forach i swoim FB jakby co w odpowiednim czasie.
No to trzymamy oba kciuki :) Jeden za utrzymanie wysokiej jakości produktów, drugi za R&D. Pisze to klient zadowolony z działania dezaktywatora S&S i zbierający się na odwagę, by zamontować immobilizer ;).
dzięki, choć dziś odwagą (albo raczej brawurą) jest nie mieć w tych autach dodatkowych zabezpieczeń. choć faktycznie, MY24 ciut trudniej się dziabie - chwilowo narzędzia nie ogarniają o ile kojarzę, kwestia czasu pewnie. jakby co zapraszam, obecni klienci czy zakupy kilku produktów coś tam można ze mną ponegocjować też cenowo :)
@epsonix, jak przebiegają prace nad Twoim IBS'em? Ja już szału dostaję z tym brakiem ładowania. Nowy aku po dwóch tygodniach już odcina S&S, bo turlam się tylko po mieście i to durne urządzenie nie potrafi odpowiednio zarządzać ładowaniem. Oczywiście nie przeszkadza mi jego brak, bo i tak zawsze wyłączam, ale to sugeruje, że ładowanie nie przebiega tak, jakbym sobie wymarzył. RATUJ!!!