no to zaczyna sie robic oblozenie i na poniedzialek:)
proponuje zrobic tak. [MENTION=77795]niegowic[/MENTION] rano podrzuca panow do Katowic, tam czekam ja, [MENTION=77989]Lukicrx[/MENTION] i [MENTION=73786]Garraty[/MENTION]. Moja kiera/aktywacja ACC+ i ewentualnie Hill Descent to pewnie max 20min dla jednego, drugi w tym czasie robi z autem Lukicrk (nie wiem ile u niego jest roboty, co planuje dodawac) - priorytetyzuje wg kolejnosci zgloszen. Z malym ofsetem wskakuje po mnie Garraty a po skonczeniu zabiera obu panów na lotnisko w Balicach. Miejsce, moze stacja benzynowa BP przy centrum handlowym Trzy Stawy zaraz przy A4:
https://goo.gl/maps/HNiaqyKBVWxy4aKp6? Najoptymalniej, my z BB mamy 60km, Garraty z 70km w jedna strone, no i oszczedzamy niegowic-owi 140km. Przy okazji mini spocik, mozliwosc poznania sie, kawka. Co Wy na to?
Do mojej i Garraty roboty nie potrzeba żadnych ekstra warunków, bo robota szybka i prosta. Musimy poznać tylko co jest do zrobienia u Lukicrx, czy nie trzeba szukać jednak jakiegoś miejsca pod dachem/czystego/z prądem/oświetleniem itp.