Napisał
epsonix
[MENTION=71660]master85[/MENTION] tak po zdjęciach, w BB masz dodatkowo podgrzewane fotele/kierownicę i fotele elektryczne, no i połowę przebiegu, w Szczecinie nie. w Szczecinie na liście wyposażenia błędnie wymienili "Tempomat z automatyczną regulacją odległości ACC", nie ma tego i nie dołożysz (manualna skrzynia)
Sprawdź sobie na wszelki wypadek w VIN dekoderze opcje, tak na szybko looknąłem potwierdziłem duży ekran w BB i kamerę.DO tego wyszło że w BB masz średnie audio, w Szczecinie podstawowe. W obu masz DAB i NAVI.
Czyli podsumowując, BB ma przewagę Audio średnie, podgrzewane siedzenia, elektryczne fotele, podgrzewana kiera i niższy przebieg, do tego w BB masz pełną fakturę VAT, auto z PL, a w Szczecinie auto włoskie i tylko VAT marża, jeśli na firmę bierzesz to już praktycznie nie ma o czym mówić. Ponad to auto jednak z polskiej dystrybucji, co przy odsprzedaży jednak może mieć jakieś tam małe znacznie. Kolejna sprawa jesteś z Rabki, do BB masz blisko, pewnie nawet tu byś serwisował (cena roboty w BB jest dużo niższa niż w większości ASO, przynajmniej tych z dużych miast).
Jeśli chodzi o tą rękojmię, to kolega kupował już 3 auta w BB właśnie takie po kadrze manadżerskiej z tego typu przebiegami/wiekiem (156V6, 159JTDM i 159TBi) i robili mu bez problemów wszystko jak na gwarancji.
Ja z tych 2 brałbym BB bez zastanowienia. A jak już będziesz po auto, to wpadnij do mnie pokazać, w lepszej cenie zaoferuję Ci dezaktywator S&S jeśli byś chciał - 5 minut od FCA dwupasem na Cieszyn ma obrzeżach BB mam firmę.
AHA, jakby klapa marnie się podnosiła to w BB pewnie dasz radę wysępić w cenie wymianę sprężyn na poprawione (2019), tłumika i jakiegoś tam jeszcze elementu - przećwiczyłem ich z tego i u mnie teraz jest jak należy.