To trochę tak, jakbyś miał AIDS ale lekarzom udałoby się zahamować rozwój choroby. Niby fajnie, ale bez gumy nie pobzykasz ;)
Printable View
To trochę tak, jakbyś miał AIDS ale lekarzom udałoby się zahamować rozwój choroby. Niby fajnie, ale bez gumy nie pobzykasz ;)
Ty się lepiej bierz za tę:
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...5-ID2ObGl.html
Bo dalej stoi... Jak dalej będzie szła w dół z ceną, to ją w końcu kupię i sobie z dwóch złożę jedną fajną :).
Byłem i widziałem.
Spartolone malowanie + jeszcze klika drobiazgów :(
Ale za to kumpel świetną kawę dostał :)
Klekot, to klekot, ale rzeczywiście ten 2.4 co jest w tej alfie daje dużą przyjemność z jazdy :D a ta 75...co z nią nie tak, że tak długo stoi już do sprzedaży...? :( Kolor podobny do mojej 90 :)
Tak, bo normalnie za 700 EUR na Zachodzie to sami Twin Sparki w idealnym stanie wciskają :). Nie wiem, na co Ty liczysz w tej cenie, ale jak wcześniej zauważył kolega, który sprzedawał ASN-kę w zeszłym roku, to jest mini-Ferrari w cenie dobrego smartfona...
Swoją drogą, cicho się zrobiło o tej, którą kolega h0se sprzedawał...
nie zrobiłem najważniejszego....nie dodałem zdjęcia tunela górnego ;( Jak dla mnie to dodaje uroku wnętrzu tego pojazdu :D
O koledze h0se też jakoś nie słychać :D
Skup się na dokładnych fotach nadwozia i podwozia oraz na filmiku z pracą silnika. Ktoś zainteresowany tym pojazdem raczej wie jak on wygląda.
Napisz jak z rzeczami o które z Radkiem pytaliśmy.
ubezpieczenie do stycznia ma, na przegląd jadę w tym tygodniu. Na kołach spokojnie można wrócić :D opony są stare więc za jakiś czas trzeba by było wymienić. Oświetlenie zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz działa prawidłowo. Samochód skręca, jeździ, przyspiesza, hamuje, driftuje...?
Porób zdjęcia wszystkiego co możliwe. Zwróć uwagę na ranty (drzwi, klapy, błotniki, itd.).
No i wrzucaj zdjęcia i filmik bo wszyscy na to czekają... :)