zamowienie juz złozoen, prosze o dane do przelewu...
Printable View
zamowienie juz złozoen, prosze o dane do przelewu...
Kolego, wszystko jest podane na stronie jak na tacy... Potwierdziłeś zamówienie więc musiało Cię przekierować na stronę płatności - czemu nie wybrałeś tej metody?
Jeśli obawiasz się płatności.pl i paypal.pl to zawsze możesz wejść w zakładkę kontakt i tam są pełne dane firmy - łącznie z numerem konta bankowego :-)
no własnie robiłem wszystko zgodnie z wskazówkami ale nie przekierowało mnie na płatnosci pay-pal, dostałem link na poczte, aktywowałem i tyle, nic wiecej sie nie wyswietliło, to w takim razie szukam danych na stronce i robie przelew, a wyswietliło ci sie zamówienie?
Slip, jak wygląda sprawa naklejek wielokolorowych?
Tzn. chciałbym wziąć Baby on Board, ale zastanawiam się nad zmianą tła na żółte, napisu na czarny, by był bardziej widoczny, ewentualnym obramowaniem dziecka i strzałeczki równiez na czarno, aby kontrastowało to z żółtym tłem, no i wrzuceniem logotypu AR w kolorach oryginalnych...
Sporo kombinowania i pewnie koszty też niemałe... Da się to zrobić?
Dałoby radę, ale napewno nie z plotera - to już jest druk... muszę wziąć za przeprojektownie + za indywidualny wydruk... w sumie 1 naklejka ze 40zł... jeśli znalazłoby się więcej chętnych na wydruk takiej, to będzie taniej...
To już jednak spory wydatek, jak na naklejkę "o dziecku" i jako krakowski centuś chyba tego nie przetrawię ;)
Dlatego od razu mówię... :-) Jednak trochę pracy w to trzeba włożyć :-)
zamowienie doszlo? kiedy mozna sie ich spodziewac?
Jak zwykle około 4dni roboczych od otrzymania przelewu. (przypominam że mieliśmy weekend majowy)
mam pytanie czy wysłane zostały już zamówione koniczynki ??