-
prezes mądrze prawi;) szukajcie czegoś na uboczu ale z fajnym klimatem..
w koszalinie sie utarło że z chłopakami z włoskie.org spotykamy się na dużej stacji nieopodal centrum miasta. w zime ciepło, jest kawa itd. na początku miałobyć to miejsce tymczasowe ale tak zostało i nikt nie narzeka.
-
ciao Słupszczanie! Z dalekiego Wrocławia chciałam donieść rodakom na Pomorzu, że aby mojej Alfie nie było smutno, zabrałam ją na spotkanie wrocławskich alfaholików - dziś było 20 aut! WOW. Mam nadzieję, że w Słupsku kiedyś też się tak uda ;D
Możliwe, że będę w Słupsku pod koniec miesiąca, jak zahaczę o niedzielę, to na bank się stawię!
-
Ja tez się zapisuję na niedzielę
-
Sądze że nie będzie łatwo znależć takie miejsce w słupsku, parking castoramy jest prawie miejscem idealnym ale latem,po zamknięciu malo osób przypadkowych dużo wolnego miejsca na nasze ukochane pojazdy gdy zacznie robić sie zimno przydałby sie ciepły kąt i ta chociaż kawa byle gorąca i nie droga. Tak sobie myśle że może BP na poznańskiej, blisko salonu najlepszej marki na świecie, jest bar i całkiem spory parking. Opcja jeszcze do przedyskutowania na najbliższym spocie.
-
W niedzielę jest chrzest mojego chrześniaka, ale postaram się przyjechać.
-
Marka to mogę się zgodzić że najlepsza na świecie, ale ten salon to o kant dupy :)
-
Ja myślę że tym razem dobrym miejscem byłby jednak ten ratusz...
Ale jak uważacie...
-
Co do Pl. Zwycięstwa to juz wypowiedziałem swoje zdanie i nadal je podtrzymuję. A co do okresu, w którym zwykle panują mniej przyjazne warunki atmosferyczne to już sygnalizowałem, a teraz mogę powiedzieć (chyba napisać), że rozmowy trwają. Być może będziemy mogli korzystać z pomieszczeń Automobilklubu Słupskiego. Może luksusem tam nie wieje ale wyprodukowanie kawy lub herbaty możliwe. Na razie trzeba się wstrzymać, bo od ostatniego zebrania AS zorganizowanego przeze mnie w 2008 r. chyba tam nic się nie działo ale myślę, że kierunek jest właściwy.
Prezes-tk
-
Sorry BP odpada, niema tam jednak baru.
-
no to gdzie się spotykamy?
Konkret...