To sitko z bagnetem to jest pomysł z księżyca. Spienianie płynu doprowadza mnie do pasji.
Wysłane z N8010 za pomocą Tapatalk
Printable View
To sitko z bagnetem to jest pomysł z księżyca. Spienianie płynu doprowadza mnie do pasji.
Jest tak samo w przypadku każdego płynu, którego używałem - Autoland, BP, marketowe. Teraz przed nalaniem wyjmuje sitko całkowicie.
No właśie ja też i nic się wtedy nie pieni:)
- - - Updated - - -
Jak myslicie?
Cisnąc serwis o to, że spowodował lekkie załamanie podsufitki?
efekt podobny do tego jakby zagięcie kartki papieru. kształt podsufitki zostałten sam ten sam.
Ale chyba jak zaglądali do mechanizmu dachu musieli zamiast zdejmować, z lenistwa odgiąc stąd pewnie ta dziwna perforacja na materiale...
Sposób naprawy tego to tak na dobra sprawę wymiana całej podsufitki..
Ale poradźcie, czy teraz szarpać się ASO o to....
jak masz auto na gwarancji-to niech wymieniaja podsufitke! pomysl, ze jak kiedys bedziesz sprzedawal auto, to nowy nabywca moze chciec obnizeia ceny od ciebie za ten defekt. Zepsuli-niech naprawiaja. nie odpuszczaj.
niech wymieniają
i pytanko do osób posiadających autka kupione w kraju jak jest z menu w jez polski czy takowe posiadacie ( navi i blue&me ) czyli całe u mnie trajkocze po włosku ........
takie cos otrzymałem z servis
Witam,
Nie ma polskiego menu do Alfy Romeo Giulietta.
Pozdrawiam
DOMINIKA SZELEWA
Administrator BOK
Autotraper 4x4, Autotraper Sport Service, Zyta Majchrzak
Autoryzowany Dealer JeepR,Alfa Romeo, Lancia
95-030 Starowa Góra k.Łodzi, ul. Graniczna 2
tel.: 42 225-97-18, fax: 42 225-97-30
email: dominika.szelewa@autotraper.com.pl
www.autotraper.com.pl
Czy to nie Tobie pisałem, że B&M po polsku jest do ściągnięcia z www.blueandme.net? Napisy będą po angielsku, ale Pani będzie gadać po polsku.
tak mi ale draże temat fajnie by było w pl wszystko mieć .........
Menu w języku polskim nie ma. Co mnie drażni, bo np. w nowej Pandzie jest.