Tak, uderzenia były spowodowane przez poduchy. Za cztery ori poduszki zapłaciłem 1290 zł + 300 zł wymiana.
Printable View
Tak, uderzenia były spowodowane przez poduchy. Za cztery ori poduszki zapłaciłem 1290 zł + 300 zł wymiana.
Być może, chociaż akumulator mam nowy, i wcześniej jednak sekundę dłużej kręcił. No nic zobaczymy:-)
Tylko utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że mój rozruch to wina poduch. Twoje były w agonalnym stanie, ciekawe jak sprawa wygląda u mnie ;-)
Gratuluję rozwiązania problemów :-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Uderzenie miałeś tylko na zimnym silniku przy pierwszym odpalaniu tak?
Dzięki Magil :-)
Specjalnie chodzę co godz, odpalam i...detektuje się ta cisza ;-)
Twoja odpalania super, tylko to walniecie, wiec moi przykład pokazał, że to dobra Inwestycja:-)
Czapel, walniecie było zawsze. Na zimnym waliło tak, że aż żeby bolały, na ciepłym mniej ale i było to uderzenie (praktycznie identyczne jak na filmie, który nakręcił Magil)
U mnie walnięcie jest tylko na zimnym silniku na ciepłym cisza.Więc raczej na razie w poduszki silnika nie będę inwestował tym bardziej ze mechanik powiedział że są dobre.
http://www.youtube.com/watch?v=EpsJFhJkHqQ
Panowie w czym problem jest tutaj?
Chodzi mi o to przerywanie przy odpalaniu... bo jak juz odpali na filmiku to gazuje. Ale jak zaczyna odpalać to takie przerywanie się pojawia.
Tematów o odpalaniu jest tyle... że powielać nie chce tylko pytam w tym