Żuwik to nie ex.To tajniak :)
za kara płyniesz pontonem po Rawie z tauzena do szopienic :P
Printable View
Dziękuje organizatorom za ogarnięcie całej imprezy, fajnie że nas tylu było. Naprawdę super spędzona niedziela.
Pozdrawiam nowych znajomych z Tychów, (Victorię, Aniuchę, Piotrasa & Monikę), całą ekipę Bielską, Andyyego z Wodzisławia no i Arcziego & Irenę z Knurowa, z którymi przegadaliśmy pół dnia, a potem sprawnie i szybko wracaliśmy do domu.
PS. Piotras dzięki za pokazanie nowej "krótszej" drogi na Bielsko :P
Jakby kogoś interesowało Opole dotarło bezpiecznie do domu.Hannah,Tośka i oczywiście ja dziękujemy za zaje<piiiiiiiii> spędzoną niedziele w przemiłym towarzystwie i do następnego.....
No to my też dziękujemy wszystkim za super zlot
prze miłą atmosferę i cały ten zajefajny klimat jaki towarzyszył całej tej imprezie
Po małym wyścigu na dwu pasie z urwanym zderzakiem ( bo chyba każdy usłyszał jak wyjeżdżałem z ośrodka :D )
jakoś dotarliśmy do domku teraz browarek bo cały dzień mi wszyscy smak robili hehe
czekamy na zdjęcia i filmiki ze zlotu pozdrowionka dla wszystkich i do zobaczenia następnym razem
( może na 4 poziomie ) :P
Adams pozdrowiles? :) i trzymej mi ten plakat :D
Dziękuje za super niedziele :P spot super się udał :P gratulacje organizatorom :P do następnego :P
P.S. siatkówka dobry pomysł na stare kości należy :P
No slavika napewno i tych co kole mie byli.A kogo jeszcze,bo zapomniołech i towarzystwo rozłaziło sie byle kaj.Za plakat to Ci osiowe policza,bo jezdzi durś w aucie i wiecej mi poli przez to :P
o cholera.. :D no w sumie to ciezkie pieronstwo jest, odplace sie browcem:D
Ja również przyłączam się do podziękowań zwłaszcza dla organizatorów - super impreza, super ludzie, piękne autka - czego chcieć więcej :) Krzyśkowi i Andrzejowi za małą kolumnę do Bielska, Kamilowi i kierownikowi 159 ( kurczę nicku nie znam ) za małą kolumnę z Ustronia, chłopakom za kawkę na dobranoc, Magdzie - Ty wiesz za co :D gałkowiczkom za uśmiech od ucha do ucha :) Pozdrawiam wszystkich obecnych i do zobaczenia na następnym takim zlocie :)
Ja niestety nie dotarłem,wbrew swej woli spędziłem pół ranka oraz dnia w szpitalu z moją dziewczyną.. Widziałem, jak wróciłem,że Pietia dzwonił i jeszcze ktoś, pewnie Kolaś. Żałuję, że nie mogło mnie być ;/