Dla mnie mogą być wszystkie piątki do końca Stycznia :)
Printable View
Dla mnie mogą być wszystkie piątki do końca Stycznia :)
Mi oprócz 13 stycznia też pasują piątki :)
Jak byście byli na tyle mili i 20 i 21 odpuścili (chyba że do 14) i śnieg by się nie pojawił to ja bym wpadł swoją czerwoną i jeszcze kumpel być może 147 przed liftem.
Macie ochote na jakieś spotkanie?? Kuba Ciebie nie pytam bo Ty zawsze masz ochotę przyjechać. Jak mamy robić jakiś zlot w tym roku to trzeba zacząć się za tym kręcić a jak narazie to nawet nie zaczęliśmy rozmawiać na ten temat. Jest chłopak z forum który chce nam pomóc zorganizować zlot. Zaproponował mi że może przyjechać i mi pomóc ale z tego co widze to on mieszka strasznie daleko i narazie nie chce go narażać na koszty związane z paliwem i innymi sprawami jak możemy załatwić wszystko sami a on przyjedzie i dopomoże jak o czymś jeszcze zapomnimy. Nawet jeżeli chodzi o kase to powiedział że coś spróbuje załatwić, więc myślę że jest warto coś zorganizować konkretnego. Pomyślcie i dajcie znać jak najszybciej. Mi pasuje przyszły tydzień...piątek, sobote, niedziela ( 27, 28, 29... jak wolicie ). Godzine też zostawiam do Waszej dyspozycji. Myślę że jest to jeden z ostatnich terminów. Później może być trochę za późno żeby coś zacząć załatwiać.
Pozdrawiam
Piątek 27 jak najbardziej, ale możliwie jak najwcześniej :D
W czwartek dzień wcześniej również mógłbym się pojawić :)
Ale to że Ty Kuba się zgłosisz to ja wiedziałem...a jak reszta??
Ja wpadnę, jak nie alfą to nissanem, jak nie nissanem to pieszo :]
Znowu trzech? :D
Rok temu było nas 11 :P
no to moze wróce do naszego forum/troche piłem troche pracowałem,alfa kolegów opusciłem,nawet na spot oj bity musze byc/
a znam was i nie tylko z nika wiem ze dobre hopaki jestescie ,pierwszego czerwca roku kazdego na ul .michałowskiej w piotrkowie tryb pan m.klimczyk mój kolega/sam nie wiem czy moge wymawiac tak wielkie imie/robi dzien dziecka,z uwagi na to ze jest ogromnym fanem mitsubishi robił na własnym prywatnym placu ogromne zloty marki trzech djamentów,a gdyby i ja i wy 1 czerwca zjechali sie do marjusza,ten gosc jest otwarty na wszystko,jego brat zajmue sie dziecmi ,carytas,nasze bogate alfy i dzieci na które na szalik nie stac,ma boisko piła ,tor na motor quad,ognisko,wódka, itp/znam goscia jest wielki jestem pewien ze 100 naszych aut to jego 100 dni szczescia /on ma syrenke do dzis perfekt motor mówi
---------- Post added at 19:22 ---------- Previous post was at 19:11 ----------
a co o tym myślicie jak koledzy z Częstochowy,o zblokowaniu jakieś drogi ,w zamian ceny paliwa co do naszych pensji,ze o drogach nie wspomnę
Możemy pogadać jak się spotkamy. Ważne żeby najpierw wszystcy przyjechali. Jak Kuba słusznie zauważył w zeszłym roku na spocie przy dużym ( bo inaczej napisać nie mogę )mrozie było nas znacznie więcej i też dało się pogadać. A teraz ciepłe i suche miejsce a przyjeżdża nas 3 max 4 auta. Trzeba to zmienić. A przy okazji pogadać co i jak.