Ja w sobotę pracuje.
Printable View
Ja w sobotę pracuje.
Dobra komu bedzie pasowalo to bedzie komu nie tego nie bedzie wiec zostaje niedziela godzina ja obstawialbym tak na 15 miejsce dobrze by bylo zeby byl jakis daszek pod glowa wiec moze galeria Alfa przy myjce cisnieniowej jakby ktos wpadl na jakis pomysl innego miejsca to piszcie
Pozdrawiam
Koledzy z racji tego ze idzie zima podawajcie propozycje miejsca gdzie mozemy sie spotykac ostatnia moja propozycja czy Parking Galerii Alfa lekko nie wypalila bo:
1. Brak zasiegu wiec niema kontaktu jakby cos
2. Na niedzielne spoty miejsce sie nie nadaje bo jak znajac nasz region to ludzie zamiast na spacer po parku to ida do galeri aby sie popatrzyc co by mogli kupic jakby mieli pieniadze ;)
Jeden plus tego miejsca jest taki ze jest cieplo i nie trzeba marznac wiec czekam na inne rownie dobre propozycje miejsca
Pozdrawiam
ciężko będzie znalezc takie miejsce
ciezko nie ciezko ale znalesc trzeba
Macie jakieś zdjęcia? To wyślemy do Auto Świat :)
Frekwencja mała, więc wątpie, żeby w papierowym wydaniu się pokazało, ale zawsze będzie na ich www :)
zdjęcia są z rożnych spotów :P na jednych jest nas wiecej na drugich mniej więc zawsze można coś wybrać :P
A co do miejsca :
1 parking MAkro coprawda tylko zadaszony :P
2 jest taki dach koło giełdy warzywnej na obwodówce
na razie tyle jak coś wymyśle jeszczę to napiszę
jak zbierze się nas wszystkich nie będzie wyłamujących się to mamy szanse na publikacje w papierowym wydaniu.
wiec propozycja jest taka
organizujemy na dniach zbiórkę (czwartek lub piątek) zbiórka pod Branickim co by ładne foto zrobić (kilka), zmiana miejsca na Krywlany ładna ustawka i foto z góry jakiś zachód słońca, kolejna zmiana lokalizacji galeria Alfa bądź inna dostępna z oświetleniem
Obecność obowiązkowa :) poza pracującymi, pozostali bez wymówek ze wujek ciocia babcia a może leń
Przypomnę są naklejki klubowe co poniektórzy nie odebrali jeszcze :)
godzina oraz decyzja dnia do ustalenia
po małych zwiadach pewnym paru osobom bardziej odpowiada czwartek
wstępnie mogę powiedzieć , że się zjawię ale jeszcze nie jestem na 100 % pewny